Overzicht


Wonen in een luxe appartement met twee slaapkamers, een ruime woonkamer met een Frans balkon, een zonnig balkon, een luxe keuken, fraai sanitair, een ruime berging en mogelijk een eigen parkeerplaats. Het appartement is gelegen op de vierde verdieping, geheel gestoffeerd en maakt deel uit van een markant gebouw in de bijzondere nieuwbouwwijk Holland Park.

English summary
Living in a luxury apartment with two bedrooms, a spacious living room with a French balcony, a sunny balcony, a luxury kitchen, beautiful sanitary facilities, a large storage room and possibly a private parking space. The apartment is located on the fourth floor, fully furnished and is part of a striking building in the special new-build district Holland Park.

See the English layout below.

De woning
Het betreft een zorgeloos appartement in een in 2018 opgeleverd gebouw. Het gebouw heeft meerdere liften en in de onderbouw beschikt u over een privé berging en eventueel een eigen parkeerplaats. Tevens is er een gemeenschappelijke afgesloten fietsenstalling. De woning kenmerkt zich door de strakke afwerking, gladde wanden, een nette laminaatvloer, een luxe keuken met diverse inbouwapparatuur en fraai sanitair. De living is door het grote Franse balkonzonnig en heerlijk licht.

De omgeving
De architecten van de wijk Holland Park hebben zich laten inspireren door de Amsterdamse grachtengordel. Holland Park is uitstekend bereikbaar. De ligging nabij uitvalswegen biedt u het gemak van uitstekende autobereikbaarheid, zowel de stad ín als de stad uít. De wijk ligt aan twee metrostations en één NS-treinstation, waardoor Amsterdam centrum slechts op 10 minuten met de trein ligt. Met de fiets is het levendige Amsterdam-Oost binnen 15 minuten bereikt en de Amsterdam Rivierenbuurt binnen 20 minuten. Op loopafstand vindt u supermarkten, sportgelegenheden en diverse horeca.

Indeling
Begane grond: Verzorgde centrale entree met toegang naar lift en trap. De entree en de galerijen geven uitzicht op de fraai aangelegde binnentuin.

Vierde verdieping: galerij, entree/hal met meterkast, kast voor de stadsverwarmingsunit. Twee slaapkamers waarvan één royaal met ingebouwde kastenwand. Toiletruimte met wandcloset en fonteintje, luxe badkamer met inloopdouche en glazen douchewand een wastafelmeubel en opbergkast. De badkamer en toilet zijn tot het plafond betegeld.

Royale en zonnige woonkamer met open keuken voorzien van lichte fronten en een antraciet composieten aanrechtblad, diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser en combi oven-magnetron en toegang naar het terras gelegen op het zuiden. De woonkamer heeft ook een breed Frans balkon met openslaande glazen deuren. In de woonkamer bevindt zich een inpandige berging met de opstelling van de mechanische ventilatie als ook de aansluitingen voor de wasmachine en/of droger.

Het appartement wordt aangenaam verwarmd middels vloerverwarming (stadsverwarming). Bij het appartement behoort nog een ruime bergruimte, mogelijk een eigen parkeerplaats en een gemeenschappelijke afgesloten fietsenstalling. De parkeerplaats is separaat te koop voor € 29.500,- k.k.


De Vereniging van eigenaren
De Vereniging van Eigenaren: VVE Holland Park Blok 16. De administratie van de VVE wordt professioneel uitgevoerd door Munnik VVE Beheer. Maandelijkse servicekosten voor dit appartement bedragen € 140,18 per maand en voor de parkeerplaats € 33,- per maand.

Bijzonderheden:
- Praktisch, zorgeloos wonen;
- Twee slaapkamers;
- Luxe keuken en sanitair;
- Woonoppervlakte 67 m²;
- Zonnig balkon (zuid ligging);
- Eigen grond;
- Modern gebouw volledig geïsoleerd met een lift;
- Professionele Vereniging van Eigenaren;
- Parkeerplaats separaat te koop voor € 29.500,- k.k.
- Oplevering in overleg;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam/ Amstelveen dient te zijn en er een koopovereenkomst door de notaris wordt opgesteld conform het model Ring Amsterdam.

English lay-out

Ground floor: Well-kept central entrance with access to elevator and stairs.

Fourth floor: gallery, entrance / hall with meter cupboard, cupboard for the district heating unit. Two bedrooms, one spacious with a built-in wardrobe. Toilet room with wall closet and hand basin, luxury bathroom with walk-in shower and glass splash screen and washbasin. The bathroom and toilet are tiled to the ceiling.

Spacious and sunny living room with open kitchen with light fronts and an anthracite composite worktop, various built-in appliances including a dishwasher and access to the terrace facing south. The living room has also a wide French balcony. In the living room there is a storage room with the arrangement of the mechanical ventilation as well as the connections for the washing machine.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Details

Postcode
1112 ZK
Type
Foto
Prijs
€ 369.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
67 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Parkeerkelder
Bouwjaar
2018

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05