Overzicht

Zo veranderlijk als de hortensia in de natuur is – de bloem kan van kleur veranderen – zo verschillend is de Hortensia in Quartier ll. De gevels afwisselend en speels met een topgevel of dakkapel. Zeven hortensia’s op een rij met uitzicht op het park waar je vanaf het Franse balkon op de eerste verdieping een prachtig uitzicht op hebt. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 161-167 m2 en een breedte van 6 meter. De hoekwoningen hebben nog iets extra’s: ruime kavels en op de tweede verdieping twee Franse balkons die zorgen voor extra veel licht! Met een ligging aan het Lint – een lange, brede en groene singel – is de Hortensia een heerlijke complete woning.

Indeling
De begane grond heeft een tuingerichte woonkamer met een schuifpui naar de royale tuin op het zuidwesten. De luxe open keuken ligt aan de voorzijde en heeft openslaande deuren naar de voortuin. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een luxe badkamer met toilet, op de tweede verdieping een afgesloten technische ruimte plus een extra kamer. Tot slot is er nog een vliering waar de nodige spullen kunnen worden opgeborgen en een berging in de tuin.

Makkelijk parkeren
Het is prettig en ontspannen thuiskomen, ook met de auto. De rij- en hoekwoningen kan parkeren op één van de omsloten parkeerhoven achter de woning.

Mogelijkheden
Wil je liever een sportkamer en / of een speelkamer voor de kinderen, of werk je veel vanuit huis en droom je van een inspirerende werkkamer? De plattegrond is slechts een suggestie, er is nog veel mogelijk.

Ontdek alle voor dit woningtype beschikbare kopersopties op Mijn Homestudios voor Résidence Quatrebras

Duurzaam wonen (EPC 0)
Alle woningen in Quartier ll zijn gasloos met een bodemwarmtepomp voor vloerverwarming en -koeling. De Hortensia is energieneutraal (EPC 0). Dit betekent dat de zonnepanelen op het dak in hoge mate bijdragen aan de gebouwgebonden energiebehoefte en dat scheelt in de energiekosten.

Details

Postcode
1171 HZ
Type
Foto
Prijs
€ 710.000 vrij op naam
Status
Verkocht vrij op naam
Aantal kamers
6
Woonoppervlakte
167 m²
Grondoppervlakte
216 m²
Tuin
Achtertuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E: info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05