Overzicht

Deze mooie twee-onder-een-kap-woningen hebben een heerlijke royale kavel en een fijne ligging aan het Lint: een lange, brede en groene singel. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 162 m2 en een zadeldak met een dakkapel of dakraam aan de voorzijde. De dakkapel zorgt voor veel ruimte op de tweede verdieping en de ramen in de zijgevel zorgen voor veel licht. In de voorgevel geven de Franse balkons de woning een vriendelijke uitstraling.

Indeling
De woning heeft een tuingerichte woonkamer en een mooie complete keuken aan de voorzijde met openslaande deuren naar de voortuin. Op de eerste verdieping bevinden zicht vier slaapkamers en een luxe badkamer, op de tweede verdieping een technische ruimte en de vijfde slaapkamer alsook nog een vliering. Fijn is ook de garage en de aanwezigheid van twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Mogelijkheden
Wil je liever een sportkamer en / of een speelkamer voor de kinderen, of werk je veel vanuit huis en droom je van een inspirerende werkkamer? De plattegrond is slechts een suggestie, er is nog veel mogelijk.

Ontdek alle voor dit woningtype beschikbare kopersopties op Mijn Homestudios voor Résidence Quatrebras

Duurzaam wonen NOM
Alle woningen in Quartier ll zijn gasloos met een bodemwarmtepomp voor vloerverwarming en -koeling. De zonnepanelen op het dak van Lavande dragen in hoge mate bij aan de gebouwgebonden energiebehoefte en een groot deel van de eigen energiebehoefte. Hierdoor bestaat de kans dat de woning evenveel energie opwekt als er gevraagd wordt (nul-op-de-meter) en dat scheelt in de energiekosten.

NOM

Details

Postcode
1171 HZ
Type
Foto
Prijs
€ 780.000 vrij op naam
Status
Verkocht vrij op naam
Aantal kamers
6
Woonoppervlakte
161 m²
Grondoppervlakte
300 m²
Tuin
Achtertuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E: info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05