Overzicht


Dit fijne driekamerappartement van circa 85 m2 heeft een aan de woonkamer grenzend balkon over de volledige breedte van de woning dat te betreden is via een schuifpui. Tel daar de verdiepingshoge ramen bij op en je hebt een buitengewoon lichte living.

Indeling
De woning heeft een luxe, open keuken, twee ruime slaapkamers, een compacte berging, een separaat toilet en een badkamer. Net als de keuken zijn ook de laatste twee inclusief. Type D2 is gespiegeld aan Type D3 en de balkons aan de voorgevel zijn net iets anders.

Makkelijk parkeren
Het is prettig en ontspannen thuiskomen, ook met de auto. De appartementen hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage achter het complex.

Duurzaam en comfortabel
De appartementen in Résidence Quatrebras zijn duurzaam en comfortabel. Geen ouderwetse gasaansluiting, maar een laag temperatuursysteem met aardwarmtepomp die zorgt voor vloerverwarming in de winter en vloerkoeling in de zomer. Dit zorgt voor een altijd aangenaam binnenklimaat. Zeker door de combinatie met het mechanische ventilatiesysteem voorzien van warmteterugwinning en de hoogwaardige isolatie van de woning.

Ontdek alle voor dit woningtype beschikbare kopersopties op Mijn Homestudios voor Résidence Quatrebras

Details

Postcode
1171 AD
Type
Foto
Prijs
€ 490.000 vrij op naam
Status
Verkocht vrij op naam
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
85 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05