Overzicht

Ruim en luxe, chique en statig op de 5e verdieping. En wat een uitzicht! Er is geen superlatief teveel voor dit prachtige penthouse van circa 161 m2. En dan hebben we het riante dakterras (89 m2) op het noordwesten nog niet eens genoemd. Vanaf hier kijk je uit over het park en het Lint.

Indeling
Binnen is het heerlijk licht met een living waar wonen en koken op een prettige manier samenkomen. Het penthouse beschikt over drie grote slaapkamers waarvan de master bedroom een badkamer en-suite en walk-in closet heeft. Verder zijn er nog een compacte berging, een tweede badkamer en een separaat toilet. Net als de keuken zijn ook de badkamers en toilet inclusief.

Makkelijk parkeren
Het is prettig en ontspannen thuiskomen, ook met de auto. De appartementen hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage achter het complex.

Duurzaam en comfortabel
De appartementen in Résidence Quatrebras zijn duurzaam en comfortabel. Geen ouderwetse gasaansluiting, maar een laag temperatuursysteem met aardwarmtepomp die zorgt voor vloerverwarming in de winter en vloerkoeling in de zomer. Dit zorgt voor een altijd aangenaam binnenklimaat. Zeker door de combinatie met het mechanische ventilatiesysteem voorzien van warmteterugwinning en de hoogwaardige isolatie van de woning.

Ontdek alle voor dit woningtype beschikbare kopersopties op Mijn Homestudios voor Résidence Quatrebras

Details

Postcode
1171 AD
Type
Foto
Prijs
€ 1.000.000 vrij op naam
Status
Verkocht vrij op naam
Aantal kamers
4
Woonoppervlakte
161 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E: info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05