Overzicht


In Résidence Ouatrebras hebben slechts twee woningen een tuin en dit tweekamerappartement (Type A) van circa 51 m2 is er één van! De verdiepingshoge ramen – aan twee zijdes – geven deze hoekwoning een heerlijk licht karakter.

Indeling
Het appartement heeft een woonkamer met luxe, open keuken, een slaapkamer, een compacte berging, een separaat toilet en een badkamer. Net als de keuken zijn ook de laatste twee inclusief. Type A1 ligt in de andere hoek van het complex en is gespiegeld aan Type A. De tuin en het terras van Type A1 zijn iets kleiner.

Makkelijk parkeren
Het is prettig en ontspannen thuiskomen, ook met de auto. De appartementen hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage achter het complex.

Duurzaam en comfortabel
De appartementen in Résidence Quatrebras zijn duurzaam en comfortabel. Geen ouderwetse gasaansluiting, maar een laag temperatuursysteem met aardwarmtepomp die zorgt voor vloerverwarming in de winter en vloerkoeling in de zomer. Dit zorgt voor een altijd aangenaam binnenklimaat. Zeker door de combinatie met het mechanische ventilatiesysteem voorzien van warmteterugwinning en de hoogwaardige isolatie van de woning.

Ontdek alle voor dit woningtype beschikbare kopersopties op Mijn Homestudios voor Résidence Quatrebras

Details

Postcode
1171 AD
Type
Foto
Prijs
€ 299.000 vrij op naam
Status
Verkocht vrij op naam
Aantal kamers
2
Woonoppervlakte
51 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Tuin rondom
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05