Overzicht

Wonen op de eerste verdieping in het hoogwaardige en recent opgeleverde Klaasje! Wij bieden u een recent opgeleverd casco hoekappartement met twee (mogelijk drie) ruime slaapkamers, een royaal balkon en een parkeerplaats.

English summary
Living on the first floor in the high-quality and recently completed Klaasje! We offer you a recently completed shell corner apartment with two (possibly three) spacious bedrooms, a spacious balcony and a parking space.
English lay-out below.

Een heerlijk licht en praktisch appartement met twee ruime slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer met walk-in closet, royale (casco) badkamer, een (casco) woonkeuken, veel licht, privacy en een balkon aan de woonkamer op een heerlijk rustige locatie maar overal dichtbij. Het betreft eigen grond.

Project Klaasje
In de hoek van de Oranjebaan en de Camera Obscuralaan zijn recent vijf appartementengebouwen met een uniforme, moderne uitstraling opgeleverd. Twee gebouwen met koopappartementen, met respectievelijk vijf en tien woonlagen. De moderne appartementengebouwen liggen in het groen en het binnenterrein wordt ingericht als centrale ontmoetingsplek met parkachtige sfeer. Het hart van Klaasje wordt gevormd door een binnentuin. De woongebouwen hebben hun chique entrees van twee verdiepingen hoog aan het plein. De binnentuin vormt het hart van het plan en alle paden leiden dan ook naar dit punt. Op het plein komen plantvakken, kleine weides en plekken die uitnodigen om te zitten en een praatje met buren te maken.

Onder de gebouwen is een grote stallingsgarage. Het mooie is dat hierdoor het hele gebied autovrij blijft. Ondanks het stedelijke karakter woon je in Klaasje in een intieme, groene en verrassende wereld. In Klaasje woon je in een groene, parkachtige omgeving, maar toch zeer centraal. De locatie is niet alleen goed bereikbaar, maar ligt ook ideaal ten opzichte van winkel-, sport- en recreatievoorzieningen.

Gebouw Saffier
Deze woning ligt op de eerste verdieping van gebouw Saffier. Saffier telt vijf woonlagen. Je vindt dit gebouw centraal gelegen in het project klaasje. In het chique appartementengebouw bieden wij u een casco appartement op de eerste verdieping met een parkeerplaats.

De Locatie
Wonen in Amstelveen in een kindvriendelijke buurt met ruim opgezette lanen met prachtige bomen, veel groen, water en fraaie karaktervolle huizen. Volop parken en speelgelegenheid in de directe omgeving, op een minuut loopafstand frequente busverbindingen naar Amsterdam, Schiphol en andere windstreken. Via de uitvalswegen (A9, A2, A4, A10) bent u met de auto snel op weg naar Schiphol of de rest van Nederland. Scholen, kinderopvang, buurtwinkels aan de Rembrandtweg, Kostverlorenhof, het grote winkelcentrum Stadshart, sportvoorzieningen en het Amsterdamse Bos zijn allemaal nabij gelegen.

Indeling
Begane grond: Centrale entree met de intercom en brievenbus. Er zijn een trap en twee liften aanwezig om bij de woning te komen. Tevens is er in de onderbouw een privé berging en de parkeerplaats.

Eerste verdieping: Entree, ruime hal, garderobe nis, meterkast en plaats voor de stadsverwarmingsunit. De overloop biedt toegang tot alle vertrekken. Separate toiletruimte (casco). Berging bestemd voor de wasmachine en droger. Twee ruime slaapkamers met ieder een frans balkon. De hoofdslaapkamer heeft een eigen walk-in closet. Royale (casco) badkamer.
Ruime living en toegang tot het ruime balkon. De living is heerlijk licht en ruim door de hoekligging, de ligging is heerlijk beschut aan de binnentuin. De binnentuin vormt het hart van het plan en alle paden leiden dan ook naar dit punt. Er is een voorbereiding gemaakt voor een keuken met kook-/ spoel eiland maar de woning wordt casco opgeleverd.

De vereniging van eigenaren
De woning maakt deel uit van een kleinschalig appartementengebouw welke is voorzien van twee liften. De administratie wordt gevoerd door een professionele partij, VT2000. De servicekosten bedragen € 151,81 per maand voor de woning en € 16,59 per maand voor de parkeerplaats.

Kortom; Een fantastische kans om geheel naar eigen inzicht en smaak te wonen op de eerste verdieping in het hoogwaardige en recent opgeleverde Klaasje!

Bijzonderheden:
- Privé parkeerplaats en berging in ondergrondse stallingsgarage, de vraagprijs is inclusief parkeerplaats;
- Woonoppervlakte circa 120 m² (meetrapport aanwezig);
- Balkon van circa 12 m² op het noordoosten;
- Fraaie, intieme ligging aan de binnentuin;
- Hoekappartement met een royale living met open keuken (casco);
- Casco badkamer;
- Hoogwaardig (maar casco) afgewerkt met vloerverwarming en stompe deuren zonder bovenlicht;
- Twee (mogelijk drie) slaapkamers;
- Uitstekende ligging in Amstelveen;
- Deze woning heeft een eigen woning website: klaasjezevensterstraat359.nl;
- Eventueel voordeel overdrachtsbelasting voor rekening van verkoper;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam/ Amstelveen dient te zijn en er een koopovereenkomst door de notaris conform het model Ring Amsterdam zal worden opgesteld.

English lay out
Entrance, spacious hall, wardrobe, meter cupboard and space for the district heating unit. The landing provides access to all rooms. Separate toilet room (hull). Storage room for the washing machine and dryer. Two spacious bedrooms, each with a French balcony. The master bedroom has its own walk-in closet. Spacious (hull) bathroom.
Spacious living room and access to the spacious balcony. The living room is wonderfully light and spacious due to the corner location, the location is wonderfully sheltered by the courtyard. The inner garden is the heart of the plan and all paths lead to this point. Preparation has been made for a kitchen with cooking / sink island, but the house will be delivered casco.

This information has been compiled by us with due care. However, on our part, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


Details

Postcode
1183 MD
Type
Foto
Prijs
€ 625.000 kosten koper
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
120 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
ja
Garage
Parkeerkelder
Bouwjaar
2021

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E: info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05