Overzicht

Wij bieden u een licht en praktisch woonhuis van 129 m² met vier slaapkamers, een living aan de zonnige tuin, een eigen parkeerplaats en een terras aan de slaapkamer op de tweede verdieping. Het is een verzorgde woning en een echt familiehuis!

English summary
We offer you a light and practical house of 129 m² with four bedrooms, a living room with a sunny garden, a private parking space and a bedroom on the second floor with a sunny terrace. It is a well-maintained house, a real family house!
English text below.

Het woonhuis
De woning is goed ingedeeld met een ruime living met de keuken centraal in het huis, vier bruikbare slaapkamers waarvan een met een hoog plafond en een royaal zonnig terras, een zonnige tuin en een eigen parkeerplaats voor een auto. De keuken met diverse inbouwapparatuur is centraal gesitueerd in het huis waardoor je een gezellige eetkamer hebt aan de voorzijde.

Wonen op een heerlijk centrale locatie in Amsterdam, overal dichtbij met veel groen, water en privacy in de directe omgeving.

Ligging en bereikbaarheid
Wonen nabij alles wat deze omgeving de moeite waard maakt. In de buurt zijn veel groenvoorzieningen zoals stadspark Osdorp en natuurlijk de Sloterplas.
De dagelijkse boodschappen doe je om de hoek bij de winkels op het Ecuplein (de Dukaat), Tussen Meer en het Osdorpplein zijn uitstekend bereikbaar. De vele voorzieningen in de buurt zoals scholen, kinderopvang, zorginstellingen, sportfaciliteiten en tuincentrum Osdorp maken het een fijne plek om te wonen.

Met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten in het hart van Amsterdam. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de A4, A9 of ring A10. Je bent met de auto in tien minuten op Schiphol.

Indeling
Begane grond; Entree, hal met garderobe, meterkast, toiletruimte met wandcloset en fontein.
De keuken is in het midden gesitueerd en heeft een grote gaskookplaat, een combi-oven, een vaatwasser, een RVS afzuigkap en een koelvries combinatie, allen van het merk Siemens. De fronten zijn hoogglans robijnrood en het werkblad is antraciet composiet. Door de plek van de keuken heb je aan de voorzijde een gezellige eetkamer en aan de tuinzijde de living. De gehele begane grond heeft een lichte laminaatvloer.
De living heeft een schuifpui naar de tuin.

De tuin; De woning beschikt over een verzorgde, zonnige tuin waar u door de zuidwest ligging vrijwel de hele dag van de zon kunt genieten. Door de indeling zijn de living en keuken heerlijk tuingericht. De tuin is luxe bestraat en heeft fraaie groene hagen. Achterin de tuin vindt u een ruime schuur en de parkeerplaats op eigen grond. De parkeerplaats is via de binnenstraat bereikbaar en biedt ruimte voor een auto.

Eerste verdieping; De overloop biedt toegang tot alle vertrekken, twee ruime slaapkamers aan de tuinzijde waarvan een in gebruik als walk-in closet, de derde slaapkamer en de badkamer aan de voorzijde. De badkamer is compleet en voorzien van dubbele design wastafels, een ruime inloopdouche, een tweede toilet, licht tegelwerk en daglicht.

Tweede verdieping; Royale overloop met aan de voorzijde een wasruimte met opstellingsmogelijkheid voor de wasmachine en droger als ook de opstelling van de cv installatie en de mechanische ventilatie unit, door de twee Velux dakramen is het een heerlijk lichte ruimte, deze ruimte beidt ook veel bergruimte. Tevens kan deze riante kamer ook als 5de slaapkamer worden gebruikt.
De vierde slaapkamer is echt de kers op de taart, momenteel in gebruik als lounge/TV-kamer. De combinatie van het hoge plafond van het lessenaars dak (het hoogste punt is maar liefst 3.90 m!) en het grote glasoppervlak maken dit een fantastische kamer, aan deze kamer grenst een heerlijk breed en zonnig terras.

Kortom; een eengezinswoning met karakter en een praktische indeling, een zonnige tuin, een zonnig terras en parkeren op eigen terrein op een geweldige locatie.

Erfpacht
De woning is gelegen op erfpachtgrond van de Gemeente Amsterdam. De canon is afgekocht tot 2049!

Bijzonderheden:
- Praktisch woonhuis met vier slaapkamers, voldoende bergruimte en een eigen parkeerplaats;
- Woonoppervlakte circa 129 m²;
- Zonnige tuin en een zonnig terras;
- Erfpacht afgekocht tot januari 2049;
- Bouwjaar 2003, energielabel A;
- Verwarming en warm water middels Cv-ketel (2005);
- Deze woning heeft een eigen website: www.lesbosstraat56.nl;
- Oplevering in overleg;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een koopovereenkomst betreft die wordt opgemaakt door de notaris conform het model Ring Amsterdam.

English text
The house is well laid out with a spacious living room with the kitchen in the center of the house, four useful bedrooms, one with a high ceiling and a spacious sunny terrace, a sunny garden and a private parking space for one car. The kitchen with various built-in appliances is centrally located in the house, giving you a cozy dining room at the front side.

Living in a wonderfully central location in Amsterdam, close to everything with lots of greenery, water and privacy in the immediate vicinity.

Location and accessibility
Living near everything that makes this area worthwhile. Nearby are many green areas such as Osdorp city park and of course the Sloterplas.
You can do your daily shopping around the corner at the shops on Ecuplein (the Dukaat), Tussen Meer and Osdorpplein are easily accessible. The many amenities in the area such as schools, childcare, care institutions, sports facilities and Osdorp garden center make it a nice place to live.

With public transport you are in the heart of Amsterdam within 20 minutes. You can reach the A4, A9 or ring A10 within a few minutes by car. You can reach Schiphol within 10 minutes by car.

Ground lease
The house is located on leasehold land of the Municipality of Amsterdam. The canon has been bought off until 2049!

Particularities:
- Practical house with four bedrooms, ample storage space and a private parking space;
- Living area approximately 129 m²;
- Sunny garden and a sunny terrace;
- Leasehold surrendered up to January 2049;
- Year of construction 2003, energy label A;
- Heating and hot water by means of a central heating boiler (2005);
- This house has its own website: www.lesbosstraat56.nl;
- Delivery in consultation;
- Choice of notary to buyer on the understanding that it concerns a purchase agreement that is drawn up by the notary in accordance with the Ring Amsterdam model.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Details

Postcode
1060 SX
Type
Foto
Prijs
€ 595.000 kosten koper
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers
5
Woonoppervlakte
129 m²
Grondoppervlakte
130 m²
Tuin
Achtertuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Carport
Bouwjaar
2003

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl