Overzicht


Zonnig, verzorgd driekamer hoekappartement met een zonnig balkon, nette keuken en een vrij uitzicht over het water en groen op de vierde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met een lift op de grens van Amstelveen Elsrijk en Randwijck! Wonen op een rustige plek in Amstelveen met een prachtig uitzicht!

English summary
Living on the edge of Amstelveen Elsrijk and Randwijck with an fantastic view over water and green.
We offer you this neat three bedroom corner apartment with a sunny balcony on the fourth floor of a small-scale apartment complex with a lift on the edge of Amstelveen Elsrijk and Randwijck. English lay-out below.

Een heerlijk licht en praktisch appartement met twee ruime slaapkamers, een badkamer met een ruime douche en daglichttoetreding door de hoekligging, een keuken aan de galerij, veel licht, privacy en een zonnig balkon op een heerlijk rustige locatie maar overal dichtbij. Het betreft eigen grond.

De Locatie
Wonen op de grens van Amstelveen Elsrijk en Randwijck, een kindvriendelijke buurt met ruim opgezette lanen met prachtige bomen, veel groen, water en fraaie, karaktervolle huizen. De woning is gelegen aan water. Volop parken en speelgelegenheid in de directe omgeving, op een minuut loopafstand frequente busverbindingen naar Amsterdam, Schiphol en andere windstreken. Via de uitvalswegen (A9, A2, A4, A10) bent u met de auto snel op weg naar Schiphol of de rest van Nederland. Scholen, kinderopvang, buurtwinkels aan de Rembrandtweg (om de hoek!), het grote winkelcentrum Stadshart, sportvoorzieningen en het Amsterdamse bos zijn allemaal nabij gelegen.

Indeling
Begane grond: Centrale entree met de intercom en brievenbus. Er zijn een trap en lift aanwezig om bij de woning te komen. Tevens is er op de begane grond een privé berging aanwezig.

Vierde verdieping: Entree, tochtportaal met meterkast. De overloop biedt toegang tot alle vertrekken. Separate toiletruimte en fonteintje. Twee royale slaapkamers waarvan één grenzend aan en met toegang tot het zonnige balkon (west ligging), de ander aan de galerij zijde. Door de hoekligging ligt de woning aan het eind van de galerij met veel privacy als resultaat!
De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een douche en plaats voor de wasmachine. Kast met plaats voor de boiler.
De keuken aan de galerij zijde is uitgevoerd met lichte fronten en apparatuur waaronder een keramische kookplaat, de keuken is netjes doch eenvoudig.

Ruime living met airconditioning, zonwering en toegang tot het ruime en zonnige balkon. De living is heerlijk licht en ruim, vanuit de living heeft u een fraai en weids uitzicht over water en groen.

De vereniging van eigenaren
De woning maakt deel uit van een kleinschalig appartementengebouw welke is voorzien van een lift. De servicekosten bedragen € 175,67 per maand voor de woning exclusief voorschot op de stookkosten van € 76,66 per maand, verwarming middels blokverwarming.

Kortom; een zonnig appartement met een praktische indeling, zonnige buitenruimte, een verzorgde afwerking en een fraai uitzicht.


Bijzonderheden:
- Zonnig hoekappartement in een verzorgd gebouw met een lift;
- Wonen op de vierde verdieping;
- Vrij uitzicht over water en groen;
- Twee slaapkamers;
- Woonoppervlakte circa 71 m²;
- Zonnig balkon op het westen;
- Ruime privé berging/ fietsenstalling;
- Uitstekende ligging op de grens van Amstelveen Elsrijk en Randwijck;
- Deze woning heeft een eigen woning website: www.flevolaan25.nl;
- Ouderdoms-, asbest en niet bewonersclausule zijn van toepassing en worden opgenomen in de koopovereenkomst;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam/ Amstelveen dient te zijn en er een koopovereenkomst door de notaris conform het model Ring Amsterdam zal worden opgesteld.

English lay-out
Fourth floor:
Entrance, meter cupboard. The landing provides access to all rooms. Separate toilet room and hand basin. Two spacious bedrooms, one adjoining and with access to the sunny balcony (west location), the other on the gallery side. Due to the corner location, the house is at the end of the gallery, with a lot of privacy as a result!
The bathroom has a washbasin, a shower and space for the washing machine. Cupboard with space for the boiler. The kitchen on the gallery side is equipped with light color fronts and appliances including a ceramic hob, the kitchen is neat yet simple.

Spacious living room with air conditioning, blinds and access to the spacious and sunny balcony. The living room is wonderfully light and spacious, from the living room you have a beautiful and wide view over water and greenery.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Details

Postcode
1181 EZ
Type
Foto
Prijs
€ 359.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
71 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar
1967

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05