Overzicht


Wonen aan de Toministraat (doch adres Insulindeweg) in Amsterdam Oost,. Wij bieden u een praktisch vierkamer appartement van circa 64 m² woonoppervlak met drie slaapkamers, stoere keuken en sanitair, een zonnig balkon en een berging in de onderbouw gelegen op de derde verdieping van een verzorgd complex op een fantastische locatie in Amsterdam Oost.

English summary
Living on the Toministraat (but address Insulindeweg) in Amsterdam East ,. We offer you a practical four-room apartment of approximately 64 m² living space with three bedrooms, a sturdy kitchen and bathroom, a sunny balcony and a storage room in the basement located on the third floor of a well-kept complex in a fantastic location in Amsterdam East.

Omgeving
De woning is gesitueerd op een leuke centrale plek in Amsterdam Oost. Het is fantastisch wonen op deze locatie nabij alles wat Amsterdam zo leuk maakt. Diverse restaurants, cafés en winkels waar mensen uit alle delen van Amsterdam naartoe komen zoals de gezellige Dappermarkt, het fraaie Oosterpark maar ook de Javastraat, het Krugerplein en Beukenplein met allerlei leuke cafés en restaurantjes op loopafstand. Verder liggen vele andere recreatiemogelijkheden op steenworp afstand. Denk bijvoorbeeld aan het Scheepvaartmuseum, Artis, de Nieuwmarkt. De dagelijkse boodschappen doet u in de Javastraat of op de Dappermarkt. Deze woning heeft als adres Insulindeweg maar in werkelijkheid is de woning gesitueerd aan een rustige zijstraat van de Insulindeweg, de Torministraat.

De bereikbaarheid met de auto en openbaar vervoer is prima, binnen vier minuten bent u op de Ring A-10. Amsterdam Centraal Station is net als het Muiderpoortstation (op 150 m) vlakbij.

Het gebouw
De woning maakt deel uit van een goed onderhouden gebouw Vereniging Van Eigenaars Insulindeweg 58-108 (even nummers), Toministraat 1,
Minahassastraat 5-69 (oneven nummers) en Palembangstraat 1-41 (oneven nummers). Het gebouw heeft een meerjaren onderhoudsbegroting, meerdere entrees en een lift. Deze vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd wordt door Ymere. De servicekosten bedragen € 118,06 per maand voor de woning.

Indeling

Derde verdieping:
Met de lift bereikt u de derde verdieping. Meterkast, entree van de woning. Aan de galerij bevinden zich twee slaapkamers waarvan een met plaats voor de Cv-ketel. Ruime living met open keuken. De keuken in stoer grijs met houten werkblad en achterwand heeft een inbouwkoelkast, vaatwasser, oven , gaskookplaat en rvs afzuigkap. De wasmachine is eveneens ingebouwd in het keukenblok.
De living is heerlijk licht en ruim en biedt voldoende plaats voor een eettafel en een gezellige zithoek. Slaapkamer drie aan de staatzijde met vaste kast met de wasmachineaansluiting. Via deze kamer bereik je het zonnige balkon op het westen. Hal, separaat zwevend toilet met fontein en de badkamer. De compacte badkamer heeft een wastafelmeubel en een douche. De gehele woning is voorzien van een stoere, doorleefde plankenvloer.

In de onderbouw bevindt zich een ruime privé berging met praktische ingebouwde kastruimte.

Kortom, een praktische woning met karakter, een zonnig balkon en een praktische indeling op een fantastische locatie in Amsterdam Oost.


Bijzonderheden:
- Wonen in een professioneel beheerd complex met een lift;
- De woning gesitueerd aan een rustige zijstraat van de Insulindeweg, de Torministraat;
- Lichte woning met een zonnig balkon;
- Drie slaapkamers (!)
- Woonoppervlakte circa 64 m²;
- Erfpacht is afgekocht tot 15 juni 2034;
- De aanvraag voor eeuwigdurend afkopen is tijdig aangevraagd;
- Verwarming en warm water middels CV-ketel;
- Berging in de onderbouw;
- Ouderdomsclausule en niet bewonersclausule van toepassing, deze clausules worden opgenomen in de koopovereenkomst;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam dient te zijn en er een koopovereenkomst door de notaris wordt opgesteld conform het model Ring Amsterdam.

English lay-out

Third floor:
The elevator takes you to the third floor. Meter cupboard, entrance of the house. The gallery has two bedrooms, one with space for the central heating boiler. Spacious living room with open kitchen. The kitchen in sturdy gray with wooden worktop and rear wall has a built-in refrigerator, dishwasher, oven, gas hob and stainless steel extractor hood.
The living room is wonderfully light and spacious and offers enough space for a dining table and a cozy sitting area. Bedroom three on the state side with a closet with washing machine connection. Through this room you reach the sunny balcony on the west. Hall, separate floating toilet and bathroom. The compact bathroom has a washbasin and a shower. The entire house has a sturdy, weathered wooden floor.

There is a large private storage room in the basement.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Details

Postcode
1094 PN
Type
Foto
Prijs
€ 375.000 kosten koper
Status
Onder bod
Aantal kamers
4
Woonoppervlakte
64 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Parkeerplaats
Bouwjaar
1984

Foto’s

Route

Contact

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05