Overzicht


Fantastisch onderhouden woonhuis met een dakopbouw op de eerste verdieping, eiken parketvloeren, luxe keuken en sanitair, een praktische indeling en een prachtige, zonnige tuin. Wonen aan een rustige straat in Amstelveen omgeven door groen en alles wat Amstelveen zo’n een fijne plek maakt. Wij bieden u een fraai woonhuis met drie ruime slaapkamers, een dakopbouw, een dakkapel, een zonnige brede tuin op het westen en een vrij zicht aan de voorzijde.

English summary
Fantastically maintained house with a roof structure on the first floor, oak parquet floors, luxury kitchen and bathroom, a practical layout and a beautiful, sunny garden. Living on a quiet street in Amstelveen surrounded by greenery and everything that makes Amstelveen such a nice place. We offer you a beautiful house with only three spacious bedrooms, a roof structure, a dormer window, a sunny wide garden on the west and an unobstructed view to the front.

See the English layout below.

De woning
Het betreft een in goede staat verkerende ruime tussenwoning gelegen aan Kromoord, u heeft hier veel rust en privacy. Een drietal slaapkamers, waarvan een hoofdslaapkamer met twee Franse balkons en airconditioning, een heerlijk ruime doorzon living met open keuken aan de voorzijde, de achtertuin heeft een west ligging en is verzorgd aangelegd. Het sanitair is luxe uitgevoerd. De keuken is voorzien van een diverse inbouwapparaten waaronder een vaatwasser en zelfs een Liebherr wijnklimaatkast, uitgevoerd met lichte fronten en een cesarstone aanrechtblad.

De ligging
De woning is gelegen in de populaire wijk Middenhoven nabij het Wijkpark en met een speelveldje om de hoek. Middenhoven is populair vanwege de combinatie van een rustige, groene, woonomgeving met de nabijheid van tal van voorzieningen o.a. winkelcentrum Middenhoven, het Oude dorp, het Stadshart van Amstelveen maar ook bijvoorbeeld de Meerkamp en de International School of Amsterdam. Tevens zijn sportvelden voor voetbal, hockey, tennis en zelfs een golfbaan nabij gelegen.

Bereikbaarheid
Met de auto zijn er goede verbindingen naar de A-9 en de A-10. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is ook goed, er zijn onder meer buslijnen naar Schiphol en naar Amsterdam. Lijn 5 brengt u in ca. 5 minuten in het Stadshart van Amstelveen en Amstelveenlijn is een rechtstreekse verbinding naar Amsterdam. Op de fiets bent u binnen circa 15 minuten in Amsterdam Zuid en binnen 10 minuten in het Stadshart Amstelveen.

Indeling
Begane grond
Middels de fraai aangelegde voortuin bereikt u de entree, hal met voorportaal en meterkast, toilet (zwevend) met fontein. Ruime living met voor een vrij zicht en aan de achterzijde toegang naar de riante tuin middels de schuifpui. Aan de voorzijde grenst de open keuken in U-opstelling. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een oven, magnetron, een gas kookplaat met wokbrander en afzuigkap, een grote koelkast met een aparte vriezer en een Liebherr wijnklimaatkast. De keuken is uitgevoerd met lichte fronten en een Cesarstone aanrechtblad. De woonkamer is voorzien een fraaie visgraat parketvloer (eiken). De tuin is breed, zonnig en heeft veel privacy. De tuin heeft een achterom met een stenen berging en een kleinere houten berging.

Eerste verdieping
Centrale overloop, werk-/ slaapkamer aan de voorzijde. Aan de tuinzijde bevindt zich de hoofdslaapkamer. Doordat dit van origine twee slaapkamers waren en er in 2013 een dakopbouw is geplaatst is het een zeer royale kamer. De twee Franse balkons en de airconditioning maken het compleet. Ook hier ligt een fraaie eiken parketvloer. Luxe badkamer met fraai meubel, luxe tegelwerk, tweede toilet en een douche met regen-/ en handdouche.

Tweede verdieping
Overloop, hier is plaats voor de wasmachine, droger en de CV-ketel (2015). Lichte zolderkamer door de dakkapel aan de voorzijde en Velux kantelraam aan de achterzijde. Bergruimte achter de knieschotten.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak circa 110 m², perceeloppervlak 158 m²;
- Elektrische zonwering aan de voorzijde op de begane grond en eerste verdieping;
- Handmatige zonwering op de begane grond aan de tuinzijde;
- Drie slaapkamers met mogelijkheid tot een vierde slaapkamer;
- Zeer royale hoofdslaapkamer door de dakopbouw;
- Dakkapel aan de voorzijde;
- Ruime voortuin en zonnige achtertuin op het westen;
- Wonen aan een rustige weg in het groene Middenhoven;
- Oplevering in overleg;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam/ Amstelveen dient te zijn en er een koopovereenkomst door de notaris wordt opgesteld conform het model Ring Amsterdam.

English lay-out
Ground floor
Through the beautifully landscaped front garden you reach the entrance, hall with porch and meter cupboard, toilet (floating) with washbasin. Spacious living room with an unobstructed view and access to the spacious garden at the rear through the sliding doors. The open kitchen in U-shape is adjacent to the front. The kitchen is equipped with various built-in appliances including a dishwasher, an oven, a gas hob with wok burner and extractor hood, a large fridge with a separate freezer and a Liebherr wine climate cabinet. The kitchen has light fronts and a Cesarstone worktop. The living room has a beautiful herringbone parquet floor (oak). The garden is wide, sunny and has a lot of privacy. The garden has a back entrance and a storage room.

First floor
Central landing, study / bedroom at the front. The master bedroom is located on the garden side. Because these were originally two bedrooms and a roof structure was placed in 2013, it is a very spacious room. The two French balconies and the air conditioning complete it. Here too there is a beautiful oak parquet floor. Luxury bathroom with beautiful furniture, luxury tiling, second toilet and a shower with rain / and hand shower.

Second floor
Landing, here is room for the washing machine and the central heating boiler (2015). Light attic room through the dormer at the front. Storage space behind the knee bulkheads.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Details

Postcode
1188 JG
Type
Foto
Prijs
€ 489.000 kosten koper
Status
Verkocht kosten koper
Aantal kamers
4
Woonoppervlakte
110 m²
Grondoppervlakte
158 m²
Tuin
Achtertuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar
1990

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05