Overzicht


Fraai, licht en uitermate praktisch 5- kamer dubbel bovenhuis van circa 152 m² verdeeld over de 3e en 4e verdieping met 2 heerlijk balkons op het zuidwesten!

English summary:
Beautiful, light and extremely practical 5-room double upper house of approximately 152 m² spread over the 3rd and 4th floor with 2 lovely balconies facing southwest!

More information you will find at the end of the Dutch text.

In 2010 is het appartement geheel gerenoveerd. Het beschikt onder meer over een fraaie living met open keuken, 4 slaapkamers, 2 moderne badkamers en 2 balkons gelegen op het zuidwesten!
Het appartement is gelegen op een rustig stuk van de Waalstraat, in een karakteristiek pand in een fraaie woonomgeving in Amsterdam-Zuid met een brede stoep en parkeergelegenheid in de straat.

Locatie:
In de buurt worden mooie brede straten gecombineerd met vele groenvoorzieningen, zoals het Merwedeplein en Miep Giesplantsoen. Er zijn veel parken in de omgeving zoals het Beatrixpark, Amstelpark en op loopafstand het Martin Luther King Park. Voor de sportliefhebbers zijn er sportfaciliteiten om de hoek zoals Tennis Vereniging Rivierenbuurt en het Miranda Zwembad op loopafstand.
Het appartement is perfect gesitueerd in de gewilde Rivierenbuurt. In de levendige Maasstraat en Rijnstraat zijn de nodige buurtwinkeltjes gecombineerd met het gemak van de grotere supermarkten. In de buurt bevinden zich leuke cafés en goede restaurants. Ook de gezellige Albert Cuyp en de Pijp liggen op 10 minuten loopafstand.

De bereikbaarheid:
De uitvalswegen zijn zeer nabij (A10, S109 en in 5 minuten op de A1 en A2). Tevens met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Station Amsterdam Amstel, Station RAI, diverse bus- en tramhaltes, metrostation Europaplein en Amstel bevinden zich op loopafstand.

Indeling:
Entree op derde verdieping: Hal met toegang tot woonkamer en twee slaapkamers. De woonkamer is heerlijk ruim en licht en beschikt onder meer over een fraaie open keuken en toegang tot het balkon gelegen op het zuidwesten.
De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 5 pits gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast, vriezer en een combi-oven.
De beide slaapkamers zijn ruim bemeten en liggen aan de voor- en achterzijde van de woning en beschikken over vaste kasten. De slaapkamer aan de achterzijde heeft eveneens toegang tot het balkon. Een moderne en luxe badkamer beschikt over een wastafel, handdoekradiator en een inloopdouche met regendouche. Een separate toiletruimte is voorzien van een hangcloset.

Vierde verdieping:
Ruime overloop met toegang tot 2 ruime slaapkamers en badkamer. De slaapkamers zijn wederom aan de voor- en achterzijde van de woning gelegen, waarbij de slaapkamer aan de achterzijde toegang heeft tot het balkon en beschikt over een vaste kastenwand. De tweede badkamer is voorzien van een fraaie badkamermeubel, handdoekradiator, inloopdouche en tweede toilet. De wasmachineaansluiting bevindt zich eveneens op deze verdieping.

De gehele woning beschikt over fraai gestuukte wanden en plafonds.

VVE:
Vereniging van eigenaars is gezond, actief en wordt professioneel beheerd door Ter Linden en Heijer. De servicekosten bedragen € 252 per maand.

Erfpacht:
De woning is gelegen op grond, die formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De huidige canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) bedraagt: € 962,63; Het tijdvak loopt tot 2056.
De aanvraag voor eeuwigdurend afkopen is aangevraagd voor 1 januari 2020.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 152m2 m²;
- De woning beschikt over maar liefst 4 slaapkamers en 2 badkamers;
- Fraai afwerkingsniveau, gestuukte wanden en plafonds;
- Servicekosten bedragen € 252,- p.m.;
- 2 zonnige balkons op het zuidwesten;
- De jaarlijkse canon bedraagt: € 962,63;
- De aanvraag voor eeuwigdurend afkopen is aangevraagd voor 1 januari 2020;
- Deze woning heeft een eigen website: waalstraat96-3-4.nl;
- Oplevering in overleg.
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een koopovereenkomst betreft die wordt opgemaakt door de notaris conform het model Ring Amsterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

*********************************************************************************
Particularities:
- Living area approximately 152 m²;
- The house has no less than 4 bedrooms and 2 bathrooms;
- Beautiful finish level, plastered walls and ceilings;
- Service costs are € 252 p.m.;
- 2 sunny balconies facing the southwest;
- The annual ground lease is: € 962.63;
- The application for perpetual surrender has been requested before January 1, 2020;
- This house has its own website: waalstraat96-3-4.nl;
- Delivery in consultation.
- Choice of notary to the buyer, on the understanding that it must be a notary from the Amsterdam region and a purchase agreement will be drawn up by the notary in accordance with the Ring Amsterdam model.

This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply.


Details

Postcode
1079 EB
Type
Foto
Prijs
€ 875.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aantal kamers
5
Woonoppervlakte
152 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar
1933

Foto’s

Route

Contact

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05