Overzicht


WEGENS GROTE BELANGSTELLING WORDEN ER GEEN BEZICHTIGINGEN MEER INGEPLAND. REEDS INGEPLANDE AFSPRAKEN GAAN UITERAARD GEWOON DOOR/ DUE TO GREAT INTEREST, NO MORE VIEWINGS ARE PLANNED. APPOINTMENTS ALREADY PLANNED WILL OF COURSE TAKE PLACE

Heerlijk licht en goed onderhouden 4-kamer appartement van circa 69 m² op EIGEN GROND!

Het appartement is gelegen in een rustige en groene straat in 'De Baarsjes', stadsdeel West. Het appartement, met zeer gunstige indeling, is gelegen op de tweede verdieping , heeft een berging op de derde verdieping, beschikt over een heerlijk zonnig balkon op het westen en over diverse originele details zoals schuifdeuren met glas in lood!

De omgeving:
In de buurt zijn veel gezellige horecagelegenheden te vinden en De Hallen met zijn bioscoop, winkels en foodhallen, zijn makkelijk te bereiken. Daarnaast is er een brede keuze aan lokale winkels binnen enkele minuten loopafstand en zijn er diverse supermarkten dichtbij gelegen. Ook het Vondelpark, Rembrandtpark en de vele hotspots op de Overtoom en aan de Schinkel zijn op loopafstand. Het appartement is met de auto goed bereikbaar vanaf de A-10 west en tevens zijn er diverse OV-verbindingen zoals tramlijn 1, 7 en 17 en bus 15 en 247.

De indeling:
Entree, ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De lichte en ruime woonkamer is aan de voorzijde te vinden en beschikt over een ruime zijkamer voorzien van fraaie glas in lood schuifdeuren. De zijkamer kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt waaronder als eetkamer/slaapkamer of in de huidige tijd als heerlijke thuiswerkplek.
Door middel van schuifdeuren met glas in lood bereikt men de heerlijke riante woonkeuken. De nette keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en geeft toegang tot het balkon gelegen op het westen waar je heerlijk lang van de zon kunt genieten. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde, heeft eveneens toegang tot het balkon en is voorzien van een kastenwand en berging voor o.a. Cv-installatie en wasmachineaansluiting. De moderne en luxe badkamer beschikt over een douche, wastafel en handdoekradiator. Een separate toiletruimte treft men aan in de hal.
Het appartement beschikt over diverse inbouwkasten zodat er voldoende bergruimte is.

Tevens beschikt het appartement over een separate berging van ruim 7 m².

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 69 m²;
- Berging van 7 m² gelegen op de derde verdieping;
- Balkon aan de achterzijde gelegen op het westen;
- Voorzien van authentieke details zoals glas in lood schuifdeuren;
- Gelegen op eigen grond;
- Kleine en actieve VVE met professionele beheerder, servicekosten € 137,62 per maand;
- Voorzien van dubbele beglazing;
- Recent is schilderwerk aan de buitenzijde verricht;
- De Cv-installatie vernieuwd in dec. 2020;
- Oplevering in overleg;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een koopovereenkomst betreft die wordt opgemaakt door de notaris conform het model Ring Amsterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Details

Postcode
1058 XC
Type
Foto
Prijs
€ 465.000 kosten koper
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers
4
Woonoppervlakte
68 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar
1930

Foto’s

Route

Contact

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05