Overzicht


In het centrum van Amstelveen is in januari gestart met de transformatie van een uniek gelegen kantoorgebouw naar een appartementencomplex dat zijn weerga niet kent.
Het project is gereed in 2022.
Het levendige Stadshart van Amstelveen kunt u lopend bereiken, terwijl de twee internationale scholen in Amstelveen, het dorp Ouderkerk aan de Amstel met zijn gezellige terrasjes aan de rivier de Amstel en het beginpunt van de Noord-Zuidlijn op fietsafstand liggen. En met de ondertunneling van de A9 wordt een uniek stadspark gecreëerd, pal voor de deur van The Mayor.

Bij The Mayor is aan alles gedacht. Zo is er onder het gebouw een ruime parkeergarage met afgesloten parkeerboxen. En een uitgebreid beveiligingssysteem zorgt voor optimale veiligheid. Ook in het dagelijks leven kunt u op The Mayor Amstelveen rekenen. Op het terrein vindt u een gym, een gezellige koffiebar en de uitgebreide conciërge- en hospitalityservices zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.
The Mayor is klaar voor de toekomst. De appartementen zijn groen, veilig en energiezuinig. Er wordt gebruik gemaakt van slimme, duurzame ontwerpen en bewezen technologie. Zo wordt een groot deel van de benodigde energie opgewekt door zonnepanelen en zijn alle appartementen aangesloten op een centraal warmte- en koude opwekkingsinstallatie (WKO) in de bodem. Deze installatie zorgt ervoor dat de energie precies op de plek terechtkomt waar deze nodig is.

Alle woningen zijn uitstekend geïsoleerd, voorzien van een individuele aansluiting op de WKO en beschikken over vloerverwarming. Een perfecte oplossing, want dit scheelt ruimte, zorgt voor een gelijkmatige temperatuur en voorkomt dat stof door de woning rond dwarrelt. Bovendien zijn, door de combinatie van vloerverwarming en goede isolatie, alle woningen warm in de winter en koel in de zomer. De gebouwen zijn aangesloten op een ingenieus ventilatiesysteem dat zorgt voor een optimale luchtkwaliteit in de verschillende ruimtes en woningen.
Met de wens om een luxe leefomgeving te creëren is rekening gehouden met de diverse behoeftes van bewoners. Ruime balkons, unieke efficiënte plattegronden en een groot aantal liften die zorgen voor een korte, veilige privé route naar uw woning.

De tuinen en binnentuinen zijn een belangrijk onderdeel van nieuwbouw The Mayor. Het ontwerp hiervoor is ontwikkeld door de landschapsarchitecten van bureau Lodewijk Baljon. Een uniek schouwspel van rust en dynamiek bieden een schitterend uitzicht. Ook buiten het terrein van The Mayor is de hand van Lodewijk Baljon straks zichtbaar. Hij is verantwoordelijk voor het ontwerp van het nieuwe stadspark dat bovenop de A9 bij Amstelveen wordt gecreëerd en dat The Mayor op unieke wijze naadloos verbindt met het Stadshart Amstelveen.

The Mayor gaat zijn gelijke niet kennen als het gaat om smaak. Alles komt in evenwicht. Een perfecte stijl en uitstraling. Ingetogen en toch aanwezig. Daar gaat een team van vakkundige ontwerpers voor zorgen. Interior designers die precies de juiste sfeer weten te creëren. Een sfeer die uitdraagt waar The Mayor voor staat: comfort en luxe.

Details

Postcode
1185 MC
Type
Foto
Prijs
€ 1.195.840 vrij op naam
Status
Beschikbaar
Aantal kamers
5
Woonoppervlakte
170 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar
2020

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05