Overzicht

Praktisch appartement op de derde en deels vierde verdieping van circa 74 m² met een zonnig dakterras, nette keuken, fraai sanitair, een balkon, drie slaapkamers en een werkkamer. Dit ruime en lichte bovenhuis ligt op een fantastische plek in Amsterdam nabij het Westergasterrein het Westerpark en straks tegenover Westerpark West!

English summary
Practical apartment on the third and partly fourth floor of approximately 74 m² with a nice kitchen, beautiful sanitary facilities, a balcony, a roof terrace, three bedrooms and an office. This spacious and bright upper house is located in a fantastic location in Amsterdam near the Westergasterrein and the Westerpark.

De woning
Wonen in een verzorgd appartement op de derde en deels vierde verdieping van een prachtig pand.
De woning heeft een praktische indeling. Het geheel heeft een verzorgde, moderne uitstraling.

Omgeving
Wonen op een heerlijke plek aan de Haarlemmerweg nabij het Westergasterrein en het Westerpark. Wonen nabij alles wat Amsterdam zo leuk maakt: het Westergasterrein, de Haarlemmerstraat en het Westerpark liggen op steenworp afstand. Maar ook de Jordaan is om de hoek. In de directe omgeving zijn tal van leuke boetiekjes, hippe restaurants en gezellige cafés te vinden. Deze locatie biedt ongekende mogelijkheden voor zowel liefhebbers van kunst en cultuur als voor liefhebbers van uitgaan en winkelen.

En door de komst van de nieuwe woonwijk Westerpark West wordt het uitzicht maar vooral het gebied steeds leuker. Het gebied Westerpark West bestaat uit meerdere gebouwen schitterend gelegen aan het groen. In Westerpark West komen naast woningen een verscheidenheid aan voorzieningen en horeca, denk bijvoorbeeld aan een restaurant, een lunchroom, een wasserette, een kinderdagverblijf of een sportschool. Alle projecten en projectinformatie is te vinden via de website westerparkwest.amsterdam.

Het leukste van de stad binnen handbereik, een geweldige locatie! Met de auto en het openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend. Binnen tien minuten bereikt u met de auto de Ring A10, de A2 en de A9.

Indeling
Derde verdieping:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Living voorzijde met zijkamer, nu in gebruik als werkkamer. Moderne keuken met diverse apparatuur (een gas kookplaat, koelkast en een vaatwasser) met toegang naar het balkon. Overloop, separaat toilet met fontein, badkamer met fraai meubel en inloopdouche. Twee slaapkamers aan de tuinzijde met beide toegang naar het balkon.

Vierde verdieping:
Via een vaste trap in de woonkamer bereikt u zolderkamer welke in gebruik is als slaapkamer. Via openslaande deuren is er toegang tot het zonovergoten dakterras. Het terras is privé, zonnig en biedt een fraai uitzicht over het dak landschap.

Kortom, een praktisch appartement met fantastische buitenruimten op een gewilde locatie.

De Vereniging van Eigenaren
De woning maakt deel uit van een actieve, professionele Vereniging van Eigenaren. De servicekosten bedragen € 172,93 per maand.

Bijzonderheden
- Woonoppervlak 74 m²;
- Fantastisch dakterras;
- Praktische indeling met drie slaapkamers en een werkkamer;
- De woning is gelegen op erfpachtgrond, de canon is afgekocht tot 2063;
- Centraal gelegen op een gewilde locatie in Amsterdam;
- Verzorgde keuken en sanitair;
- Notariskeuze voor koper mits er gebruik wordt gemaakt van het Model Ring Amsterdam bij een Amsterdams Notariskantoor.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

English lay-out
Third floor:
Entrance hall with access to all rooms. Living at the front with side room, now used as an office. Modern kitchen with various equipment (a gas hob, fridge and dishwasher) with access to the balcony. Landing, separate toilet with fountain, beautiful bathroom with walk-in shower. Two bedrooms on the garden side with both access to the balcony.

Fourth floor:
Via a staircase in the living room you reach the attic which is used as a bedroom. Through patio doors there is access to the sun-drenched roof terrace. The terrace is private, sunny and offers a beautiful view over the roof landscape.
Afspraak inplannen

Details

Postcode
1055 PN
Type
Foto
Prijs
€ 500.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aantal kamers
5
Woonoppervlakte
74 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
ja
Garage
Geen garage
Bouwjaar
1936

Foto’s

Route

Contact

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl