Overzicht


In het Kadegebouw op Steigereiland bieden wij u een verzorgd drie/ vierkamer appartement met uitzicht over het water, twee slaapkamers, strakke keuken en sanitair, een breed balkon, een eigen parkeerplaats en een berging in de onderbouw.

English summary
In the Kadegebouw on Steigereiland we offer you a well-kept three/four-room apartment with a view over the water, two bedrooms, a sleek kitchen and sanitary facilities, a wide balcony, a private parking space and a storage room in the basement.

Omgeving
Wonen omringd door water op IJburg! Het is heerlijk wonen op Steigereiland. Op het Haveneiland, het eiland direct naast het Steigereiland, is een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen op loopafstand. Steigereiland heeft voorzieningen zoals basisscholen, kinderopvang en theatercafé Vrijburcht. De jachthaven ligt om de hoek terwijl je uitkijkt over de drijvende woningen! Maar ook leuke restaurants, trendy cafés, stadstrand Blijburg en het prachtige Diemerpark zijn nabij. IJburg ligt nabij de Ring A10 maar ook nabij de A9, u bent binnen 15 minuten op Schiphol bijvoorbeeld. Met de tram bent u in 15 minuten op het Centraal Station, hartje Amsterdam.

Het gebouw
De woning maakt deel uit van het in 2009 opgeleverde gebouw Kadegebouw aan de IJburglaan. Het Kadegebouw kijkt uit over de drijvende woningen in de Waterbuurt West, de IJburglaan en het IJmeer. Het gebouw staat op een stoere voet van donkere, betonnen steunberen. Daarboven een licht, wit, gedetailleerd ritme van glas en metaal. Veel glas, veel uitzicht. Op de begane grond bevinden zich 4 onderdoorgangen naar de achtergelegen steigers waar de Waterwoningen aan liggen.

Indeling

Tweede verdieping:
Entree, gang, meterkast, slaapkamer aan de voorzijde, ruime slaapkamer aan de waterzijde, inpandige berging met aansluiting wasmachine en droger en kastruimte, bergruimte, luxe badkamer voorzien van een wastafelmeubel en een ligbad. Separaat toilet (zwevend) met fonteintje. De ruime en lichte living aan de waterzijde beschikt over grote kozijnen van vloer tot plafond en een toegang naar het ruime balkon en een fraai uitzicht over het water en de waterwoningen die zo kenmerkend zijn voor IJburg! De half open luxe keuken bevindt zich in het midden van de woning aan de living en is uitgevoerd in lichte fronten met RVS aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur. Eetkamer aan de voorzijde.
In de onderbouw bevindt zich een ruime privé berging en een eigen parkeerplaats.

De vereniging van eigenaren:
De woning maakt deel uit van het in 2009 opgeleverde Kadegebouw. De servicekosten bedragen € 148,23 per maand voor de woning en € 31,84 per maand voor de parkeerplaats, de administratie wordt gevoerd door een professionele administrateur.

Kortom, een verzorgde woning met uitzicht en eigen parkeerplaats in een fraai gebouw met een praktische indeling op een waterrijke locatie.

Bijzonderheden:
- Wonen in een prachtig complex met een lift;
- Heerlijk lichte woning;
- Twee slaapkamers (mogelijkheid tot het maken van een derde slaapkamer);
- Woonoppervlakte circa 93 m²;
- Erfpacht is afgekocht tot 30-11-2056;
- De aanvraag voor eeuwigdurend afkopen is tijdig aangevraagd;
- Verwarming en warm water middels stadsverwarming gecombineerd met een warmte terugwininstallatie;
- De vraagprijs is inclusief de eigen parkeerplaats in de onderbouw;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam dient te zijn en er een koopovereenkomst door de notaris wordt opgesteld conform het model Ring Amsterdam.

English lay-out
Second floor:
Entrance, hallway, meter cupboard, bedroom at the front, spacious bedroom on the water side, indoor storage room with connection for washing machine and dryer and cupboard space, storage space, luxury bathroom with a washbasin and a bathtub. Separate toilet (floating) with hand basin. The spacious and bright living room on the water side has large floor-to-ceiling windows and access to the spacious balcony and a beautiful view over the water and the water houses that are so characteristic of IJburg! The semi-open luxury kitchen is located in the middle of the house next to the living room and has light fronts with RVS countertop and various built-in appliances. Dining room at the front.
In the basement there is a large private storage room and a private parking space.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Details

Postcode
1086 ZJ
Type
Foto
Prijs
€ 445.000 kosten koper
Status
Verkocht kosten koper
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
93 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Parkeerkelder
Bouwjaar
2009

Foto’s

Route

Contact

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05