Overzicht


ENGLISH SUMMARY BELOW
De perfecte combinatie van luxe en locatie: The colourful dress called “ The George”, het absolute stijlicoon aan de Zuidas met een knipoog naar de Amsterdamse School.
Het gebouw is ontworpen door de bekende architecte Liesbeth van der Pol. Alleen al in de gevel werden 400.000 geglazuurde bakstenen in 5 kleuren en 55 verschillende uitvoeringen verwerkt. Een handgeschetste tekening werd vergroot en vertaald naar pixels. Deze pixels werden weer vertaald naar bakstenen. Vervolgens werd baksteen voor baksteen op de gevel aangebracht als een dansend paar. En zo is eigenlijk alles uniek in en aan dit gebouw.

Wij bieden u aan dit unieke zeer efficiënt ingedeelde appartement (er gaan geen dure meters verloren aan gangen) van circa 155 m² met een gigantisch terras van vier meter breed over de gehele lengte van het appartement, circa 69 m² op één van de meest prestigieuze locaties van Amsterdam, De Zuidas!
In dit gebouw bevinden zich slechts 47 appartementen welke allemaal verschillend en derhalve uniek zijn.
De luxueuze uitstraling, het bijzondere metselwerk, de groene balkons die als ‘hangende tuinen van Babylon’ over de volle breedte van het appartementencomplex zijn aangebracht, maar zeker ook de ligging – vlak bij “ hartje centrum” en op een steenworp afstand van Schiphol, maakt de Zuidas een gewilde locatie om te wonen.
De bereikbaarheid van dit uitzonderlijke object is eveneens uitstekend. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto bent u binnen no-time op de Ring en luchthaven Schiphol.

Er zijn veel horecagelegenheden op de Zuidas waardoor een goed verzorgd diner of een avondje terrassen en borrelen altijd dicht in de buurt is. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er onder andere een Albert Heijn en een Ekoplaza in de buurt te vinden.

Er kunnen twee zeer ruime parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage gekocht worden. De prijs bedraagt € 65.000,- per parkeerplaats. Er is een laadpaal ten behoeve van een elektrisch aangedreven auto. Parkeren is makkelijk vanwege de maten van de parkeerplaatsen en de parkeergarage zelf.

Toekomstbestendig
The George houdt rekening met de duurzaamheidseisen van de toekomst. Het komvormige dak is volledig bekleed met zonnepanelen. Zo vangt The George niet alleen het regenwater op voor de beregening van de beplanting, maar ook zonne-energie die onder meer wordt ingezet voor verlichting in de openbare ruimten van het complex. Daarnaast wordt gebruikgemaakt van stadskoude en stadswarmte en is er een ventilatiesysteem dat zorgt voor warmteterugwinning.

Indeling:
Het 12 meter hoge atrium, is voorzien van beplanting en zo mooi dat u niet een van de liften doch de majestueuze trap neemt naar de tweede verdieping. Bij binnenkomst in de ruime hal valt gelijk uw oog op de imposante living. De plafondhoogte bedraagt 2,90m hetgeen een royale uitstraling geeft. Eenmaal in de woonkamer loopt u binnen in een ruimte vol openheid en licht. In het aangrenzende zitgedeelte is het heerlijk relaxen, in alle rust een boek lezen of TV kijken. Door de harmonica deuren over de gehele breedte haalt u niet alleen buiten naar binnen maar is er ook een zee aan licht. Het riante terras van circa 69 m², gelegen aan de Boelegracht, biedt een panoramisch uitzicht en is een verlengstuk van de living. Vanuit de living gaat u via de walk-in closet naar de royale master bedroom gelegen op het oosten en de schitterende badkamer met Italiaans design badkamermeubel, dubbele wastafel, een inloopdouche en toilet. De tweede slaapkamer heeft een eigen badkamer voorzien van een Cleopatra stoomcabine, wastafel met meubel en toilet.

Op de tweede etage bevindt zich ook een buitentuin alsmede een algemene ruimte welke zal worden ingericht als fitnessruimte.
Met de lift bereikt u direct de ondergelegen parkeergarage, waar de twee (optioneel) ruime parkeerplaatsen, een privé berging en een gemeenschappelijke fietsenberging zich bevinden.

Een service manager is dagelijks enkele uren aanwezig als service voor de bewoners. Daarnaast is er een My-Pup kast. Al uw on-line aankopen haalt u zo uit de My-Pup kast. Hiervoor behoeft u niet thuis te blijven of uw pakketje op te halen. En retourzendingen plaatst u eenvoudig terug in de kast. die worden voor u weer opgehaald.

De ruime ondergrondse fietsenstalling bereikt u simpel via een aparte ingang met een fietsenlift.


Bijzonderheden
- Hoogwaardig afgewerkt appartement van circa 155 m² en een terras van circa 69 m².
- Twee ruime privé plekken in de parkeergarage met een laadpaal. (€ 65.000,- per parkeerplek)
- Privé berging in de onderbouw, voorzien van elektra.
- Gemeenschappelijke fietsenberging.
- De erfpachtcanon bedraagt € 4.607,- per jaar voor het appartement en € 552,- per jaar voor de twee parkeerplaatsen.
- Huidige tijdvak loopt tot en met 31 augustus 2067, canon staat voor 25 jaar vast (augustus 2042).
- De aanvraag voor eeuwigdurend afkopen is aangevraagd voor 23 januari 2020.
- Professioneel beheerde VVE. De genoemde servicekosten zijn indicatief. Het definitieve bedrag is begin september
bekend.
- De aanvaarding is in overleg.
- De woning heeft een eigen HomeShow met meer informatie en documentatie via webadres georgegershwinlaan77b.nl.
- Eventueel voordeel van de overdrachtsbelasting is ten gunste van de verkoper.
- De keuze van de notaris is aan de koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam/ Amstelveen
dient te zijn en dat het model koopcontract wordt gebruikt van de notarissen van de Ring Amsterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

English summary:
The perfect combination of luxury and location: The colorful dress called “The George”, the absolute style icon on the Zuidas. The building was designed by the famous architect Liesbeth van der Pol. In the facade alone, 400.000 glazed bricks in 5 colors and 55 different designs were used. A hand-sketched drawing was enlarged and translated into pixels. These pixels were again translated into bricks. Brick by brick was then applied to the facade as a dancing couple. And so everything is unique in and around this building.
We offer you this unique very efficiently classified apartment (no expensive meters are lost in corridors) of approximately 155 m² with a gigantic terrace of four meters wide along the entire length of the apartment, approximately 69 m² in one of the most prestigious locations from Amsterdam, De Zuidas! There are only 47 apartments in this building, all of which are different and therefore unique. The luxurious appearance, the special masonry, the green balconies that have been arranged as `hanging gardens of Babylon` across the full width of the apartment complex, but also the location - near the `heart of the center` and a stone`s throw from Schiphol, the Zuidas a popular location to live. The accessibility of this exceptional object is also excellent. Both by public transport and by car you are in no time at the Ring and Schiphol Airport.

Layout: The 12 meter high atrium is planted and so beautiful that you do not take one of the lifts, but the majestic stairs to the second floor. Upon entering the spacious hall, you immediately notice the imposing living room. The ceiling height is 2.90 m which gives a generous appearance. Once in the living room you enter a room full of openness and light. In the adjacent seating area you can relax, read a book or watch TV in peace. Thanks to the harmonica doors over the entire width, you not only bring the outside in, but there is also a sea of light. The spacious terrace of approximately 69 m², located on the Boelegracht, offers a panoramic view and is an extension of the living room. From the living room you go through the walk-in closet to the spacious master bedroom located on the east and the beautiful bathroom with Italian design bathroom furniture, double sink, a walk-in shower and toilet. The second bedroom has a private bathroom with a Cleopatra steam cabin, sink with furniture and toilet.

Details

Postcode
1082 MT
Type
Foto
Prijs
€ 1.490.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
155 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar
2020

Foto’s

Route

Contact

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05