Overzicht


Wonen op de bovenste verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex met een lift. Ruim driekamer appartement met een luxe keuken, luxe sanitaire voorzieningen en een zonnig balkon op het westen. Wonen in Amsterdam Buitenveldert met het Groot Gelderlandplein en het Amsterdamse bos om de hoek!

English summary
Living on the top floor of a well maintained building with an elevator, three-room apartment with a luxurious kitchen, luxurious sanitary facilities and a west-facing balcony. Living in Amsterdam Buitenveldert very close to the Amsterdamse bos and Grot Gelderlandplein. More information you will find at the end of the Dutch text.

De woning
Het appartement is gelegen op de derde verdieping in Amsterdam Buitenveldert, om de hoek van het Amsterdamse Bos. De woning is voorzien van een moderne luxueuze keuken met diverse inbouwapparatuur, een luxe badkamer en een separaat toilet.
Ligging en bereikbaarheid

Bolestein is gelegen in Buitenveldert op een steenworp afstand van het Amsterdamse Bos en de Amsterdamse Zuidas. De bereikbaarheid is zeer goed met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Voor de bewoners is er een parkeervergunningsysteem en verder is er betaald parkeren. Winkel- en horecagelegenheden liggen op loop- en fietsafstand zoals b.v. om de hoek aan de Amstelveenseweg, Winkelcentrum Rooswijck en op het Groot Gelderlandplein.

Indeling
Via de gemeenschappelijke hoofdingang kunt u met de trap of lift naar de derde etage. De woning is via de galerij bereikbaar. Het betreft een appartement op de bovenste verdieping.


Via de entree en het tochtportaal komt u in de hal met toegang tot alle vertrekken. Twee ruime (slaap)kamers aan weerzijden. Separaat toilet, een moderne, luxe badkamer met ligbad, douche, wastafel, designradiator en een aansluiting voor wasmachine en droger.

De woonkamer ligt aan de rustige westzijde met aangrenzend een riant balkon op het westen over de volle breedte van de woning. Hier is het heerlijk om van de middag- en avondzon te genieten. Aan de living ligt de open (woon)keuken die ook toegang geeft naar het zonnige balkon.

De moderne witte luxueuze hoogglans keuken is voorzien van diverse Smeg inbouwapparatuur waaronder een vijfpits gasfornuis met wokbrander, RVS afzuigkap, koelkast, vriezer, combi magnetron en een vaatwasmachine.

Tenslotte is er op de begane grond een ruime berging.

Erfpacht
De woning is gelegen op grond, die formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De huidige canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) is afgekocht t/m 31-07-2067.
De aanvraag voor eeuwigdurend afkopen is aangevraagd voor 1 januari 2020 en het voorstel is hiervoor ontvangen.

VVE
Vereniging van eigenaars is gezond, actief en wordt professioneel beheerd door Hoen VvE Beheer De servicekosten bedragen € 186,00 per maand (exclusief voorschot stookkosten van circa € 103,00). De administrateur zorgt onder andere voor het financieel en administratief beheer, bestuurlijke en technische ondersteuning.

Kortom, zorgeloos wonen in een fraai appartement op een zeer goede locatie!

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 93 m2;
- Zonnig balkon aan de woonkamer en keuken, gelegen op het westen;
- Woning voorzien van een fraaie houten eiken lamelparketvloer;
- Luxe open keuken;
- Complex voorzien van een lift;
- Separate berging in de onderbouw;
- Servicekosten bedragen € 186,00 exclusief voorschot stookkosten van € 103,-;
- Afgekochte Erfpacht tot juli 2067;
- De aanvraag voor eeuwigdurend afkopen is aangevraagd voor 1 januari 2020 en het voorstel daarvoor is ontvangen;
- Deze woning heeft een eigen website: bolestein594.nl;
- Op straat is voldoende parkeerruimte. Een parkeervergunning is te verkrijgen voor € 100,80 per jaar;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een koopovereenkomst betreft die wordt opgemaakt door de notaris conform het model Ring Amsterdam.
- Oplevering in overleg.

English lay-out
Third floor: Entrance, hallway with access to all rooms. Two spacious bedrooms on both sides. Separate toilet, modern luxurious bathroom with bath, shower, washbasin, design radiator and a washing machine connection.
The living room is located on the quiet west side with an adjoining spacious balcony on the west over the full width of the house.
The balcony is wonderful to enjoy the afternoon and evening sun. The open kitchen is also adjacent to the living room, also with access to the balcony. The modern luxurious high-gloss white kitchen is equipped with various Smeg appliances including a five-burner gas stove with wok burner, stainless steel extractor hood, fridge, freezer, microwave and dishwasher. There is a large storage room on the ground floor.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Details

Postcode
1081 EK
Type
Foto
Prijs
€ 470.000 kosten koper
Status
Verkocht kosten koper
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
93 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar
1967

Foto’s

Route

Contact

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05