Overzicht


Op één van de mooiste groene locaties in Amstelveen Elsrijk bieden wij aan een 3 (voorheen 4) kamer appartement van circa 85 m² mét lift, op de 3e etage gelegen, met een eigen berging en een balkon over de gehele breedte van de woning op het westen.

Vrij uitzicht over plantsoen met prachtige bomen en sierwater. Op loopafstand ligt een kleinschalig winkelcentrum met o.a. een Jumbo. Iets verder is er een AH. Binnen 15 fietsminuten bereikt u de Amsterdamse Zuidas. De haltes voor tram (lijnen 5 en 51) en bus liggen op loopafstand. Via een landelijke route ligt Amsterdam op fietsafstand.

Indeling 3e etage:
tochtportaal met meterkast. Hal met toegang tot alle vertrekken. Royale woonkamer met fijne lichtinval door de grote ramen en aansluitend het balkon op het westen. Eenvoudige keuken aan de voorzijde. Twee goed bemeten slaapkamers, waarvan één eveneens met toegang tot het balkon op het westen. Nette badkamer, voorzien van douchecabine, wastafelmeubel. Separaat een toiletruimte in dezelfde stijl als de badkamer afgebouwd.

De VvE is goed georganiseerd en wordt professioneel beheerd. De servicekosten bedragen € 205,- per maand plus € 75,- per maand voorschot stookkosten.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 85 m²;
- Actieve Vereniging van Eigenaren met professionele administrateur;
- Op loopafstand van winkels en openbaar vervoer;
- Ruim balkon over de gehele breedte van de woning op het westen;
- De servicekosten bedragen € 205,- per maand plus € 75,- per maand voorschot stookkosten;
- Oplevering in overleg;
- Er zal een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen in de koopakte;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een koopovereenkomst betreft die wordt opgemaakt door de notaris conform het model Ring Amsterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Details

Postcode
1181 GD
Type
Foto
Prijs
€ 395.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
85 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar
1967

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05