Overzicht


{English summary below} Wonen aan een fraaie groene straat met uitzicht over bungalows aan de voorzijde. Wij bieden u een goed onderhouden en ruim woonhuis met veel privacy, een heerlijk zonnige tuin, maar liefst vijf slaapkamers, een dakkapel en een open keuken op één van de mooiste locaties in de wijk Hornmeer. Wonen op slechts 600 m van de Westeinderplassen met een heus zandstrand en prima watersport mogelijkheden.

De Locatie
Wonen in de kindvriendelijke wijk Hornmeer met alle voorzieningen binnen handbereik, een ideale plek om te wonen en te leven. De woonwijk bestaat uit een grote variatie aan woningen en is heerlijk ruim van opzet. Voorzieningen als scholen, kinderopvang, kinderboerderij, park, sportfaciliteiten, zwembad, restaurants en het buurtwinkelcentrum zijn op loopafstand. Daarnaast woont u omringd door groen en bent u op loopafstand van de Westeinderplassen en het recreatie-surfstrand. Ook gunstig gelegen t.o.v. Amstelveen, Amsterdam en Schiphol.

Indeling

Begane grond:
Entree, ruime en lichte hal met garderobe, meterkast, toiletruimte met wandcloset en fontein. Doorzon woonkamer met grote ramen, een heerlijk lichte ruimte met open keuken. De keuken in L-opstelling heeft lichte fronten, een hardstenen aanrecht en diverse inbouwapparatuur. Aan de voorzijde heeft u een fraai groen uitzicht over de bungalows en aan de achterzijde bevindt zich de verzorgde tuin met stenen schuur en achterom.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde bevinden zich een ruime slaapkamer met wastafel en de badkamer. De badkamer is compact maar verzorgd met een ruime douche, wastafelmeubel en een tweede toilet. Berging op de overloop. Aan de tuinzijde bevinden zich twee ruime slaapkamers. Door de ligging in de wijk hebben de kamers zowel aan voor- als achterkant een fraai zicht en veel privacy.

Tweede verdieping:
Overloop met wasruimte en opstelplaats voor de CV-ketel. Twee slaapkamers, waarvan één kleine met een Veluxraam en één royale kamer met dakkapel, vaste kast en wastafel.

Kortom; een verzorgd woonhuis met een praktische indeling op een fantastische locatie die alles heeft.

Bijzonderheden:
· Woonoppervlakte circa 137 m², exclusief de berging van 7 m²;
· Perceeloppervlak 152 m², het betreft eigen grond;
· Vijf slaapkamers;
· Verzorgde keuken en sanitair;
· Rustige, groene ligging nabij de Westeinderplassen, Amstelveen en Amsterdam;
· Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam/ Amstelveen dient te zijn en er een koopovereenkomst door de notaris conform het model Ring Amsterdam zal worden opgesteld.

English summary
Living on a beautiful green street with a nice view. We offer you a well-maintained and spacious house with lots of privacy, a lovely sunny garden, no less than five bedrooms, a dormer and an open kitchen in one of the most beautiful locations in the Hornmeer district. Living just 600 m from the Westeinderplassen.

Particulars:
• Living area approximately 137 m², excluding the storage room of 7 m²;
• Plot area 152 m², own ground;
• Five bedrooms;
• Well- kept kitchen and sanitary facilities;
• Quiet, green location near the Westeinderplassen, Amstelveen and Amsterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Details

Postcode
1431 ZA
Type
Foto
Prijs
€ 395.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aantal kamers
6
Woonoppervlakte
137 m²
Grondoppervlakte
153 m²
Tuin
Achtertuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar
1968

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05