Overzicht


Stoer loftappartement van 57 m² met open indeling, hoog plafond, luxe woonkeuken en luxe sanitair en ruime, fraai aangelegde, zonnige tuin met een terras aan de living. De woning is gelegen op eigen grond op een fantastische locatie in Amsterdam Oost met alles wat de stad zo leuk maakt binnen handbereik.

English summary
Spacious loft apartment with a sunny garden, luxurious kitchen with built-in appliances and luxurious bathroom. Central in Amsterdam East close to the shops. More information at the end of the Dutch text.

De omgeving
De woning is gesitueerd op een leuke centrale plek in Amsterdam Oost. Je kunt hier je auto altijd makkelijk parkeren voor de deur met een parkeervergunning. Het is fantastisch wonen op deze rustige locatie nabij alles wat Amsterdam zo leuk maakt. Diverse restaurants, cafés en winkels waar mensen uit alle delen van Amsterdam naartoe komen zoals de gezellige Dappermarkt, het fraaie Oosterpark, Populaire horeca en uitgaansgelegenheden, zoals Loetje Oost, Bar Bukowski, Bar Louie Louie, Smokin’ Barrels, Rotisserie East en Hesp liggen op loopafstand. Voor recreatie kun je terecht in het Oosterpark en Park Frankendael.

De bereikbaarheid met de auto en openbaar vervoer is uitstekend, binnen een paar minuten bent u op de Ring A-10. Amsterdam Centraal Station is net als het Muiderpoortstation vlakbij.

De dagelijkse boodschappen doet u in het nieuwe winkelcentrum Oostpoort, op de Dappermarkt, de Linnaeusstraat of de Eerste Oosterparkstraat.

Indeling
Begane grond: Eigen entree, voorportaal, op de begane grond direct toegang tot de slaapkamer met een op maat gemaakte kledingkast en bureau, ruime berging onder de trap. De half open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur, is gelegen tussen de slaapkamer en de living. Aangrenzend aan de keuken ligt de moderne badkamer welke beschikt over een ligbad, een inloopdouche, een dubbele wastafel en een toilet.
Aan de tuinzijde van het appartement ligt de ruime living met toegang tot de heerlijke tuin met een terras aan de living. De living is ruim en biedt ruimte voor een grote eettafel en beschikt over een fraaie schouw, de heel woning heeft een stoere houten vloer en prachtige ornamentenplafonds.

De kers op de taart! Wonen midden in alles wat de stad leuk maakt en toch een fantastisch buiten! U heeft de beschikking over een ruime zonnige achtertuin met een terras aan de living. Het overdekte terras is een heerlijke plek, hier kun je in het voor-/ en het najaar goed vertoeven.

Bijzonderheden:
- Prachtig aangelegde tuin;
- Woonoppervlakte circa 57 m² (conform NEN2580);
- Actieve Vereniging van Eigenaren, de servicekosten bedragen € 100,- per maand;
- Eigen grond;
- Zonnige tuin;
- Hoge plafonds;
- Luxe keuken;
- Luxe sanitair;
- Fantastische locatie;
- Oplevering in overleg;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam/ Amstelveen dient te zijn en er een koopovereenkomst door de notaris conform het model Ring Amsterdam zal worden opgesteld.

English layout
Ground floor: Private entrance, vestibule, on the ground floor direct access to the bedroom with a custom wardrobe and desk, storage under the stairs. The semi-open kitchen, with various built-in appliances, is located between the bedroom and the living room. Adjoining the kitchen is the modern bathroom which has a bath, a walk-in shower, a double sink and a toilet.
On the garden side of the apartment is the spacious living room with access to the lovely garden with a terrace connected to the living room. The living room is spacious and offers space for a large dining table, the whole house has a sturdy wooden floor and beautiful ornamental ceilings.

The icing on the cake! Living in the middle of everything that makes the city fun and yet a fantastic outside! You have access to a spacious sunny backyard with a terrace at the living room. The terrace is lovely, here you can relax in the spring and autumn.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Details

Postcode
1092 TW
Type
Foto
Prijs
€ 459.000 kosten koper
Status
Verkocht kosten koper
Aantal kamers
2
Woonoppervlakte
57 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Achtertuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar
1905

Foto’s

Route

Contact

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05