Overzicht


[English summary below]
Op een wel heel bijzondere locatie in Amsterdam bieden wij u een tweekamer appartement van circa 46 m² op de eerste verdieping van een karakteristiek pand met een fantastisch uitzicht, balkon, een zolderkamer met aansluitend een dakterras van circa 10 m²! Wonen aan een rustige gracht, de Rechtboomssloot nabij de hoek van de Oudeschans, tussen de Montelbaanstoren en de Nieuwmarkt.

De woning
Het betreft een verzorgd appartement op de eerste verdieping met een balkon, een zolderkamer èn dakterras (gedoogsituatie) van een karakteristiek pand waarvan de fundering is vernieuwd.
De woning is verzorgd maar dient intern te worden gemoderniseerd, zo heeft de woning bijvoorbeeld verwarming middels gaskachels en warm water middels een gasgeiser. Daarentegen heeft de woning heeft een praktische indeling en heeft u zowel aan de voor als achterzijde het gevoel van vrijheid. Aan de achterzijde kijkt u op Speeltuin en buurtvereniging De Waag en voor heeft u een schitterend uitzicht over de Rechtboomssloot en door de ligging nabij de hoek ook over de Oudeschans.

De locatie
Wonen op een heerlijke plek in het hart van de stad aan een rustige gracht middenin alles wat De Nieuwmarktbuurt zo leuk maakt: De Nieuwmarkt, De Dam en het Waterlooplein liggen op steenworp afstand. Maar ook Het Centraal Station, de Kalverstraat en de Plantagebuurt zijn om de hoek. In de directe omgeving zijn tal van leuke winkels, hippe restaurants en gezellige cafés te vinden. Deze locatie biedt ongekende mogelijkheden voor zowel liefhebbers van kunst en cultuur als voor liefhebbers van uitgaan en winkelen. Het leukste van de stad binnen handbereik, een geweldige locatie!
Met de auto en het openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend. Binnen vijf minuten bereikt u met de auto via de IJ-tunnel de Ring A10. De bereikbaarheid is alleen maar beter met de voltooide Noord/Zuidlijn. Station Centraal ligt om de hoek! Met de Noord/Zuidlijn bent u binnen vijf minuten in Amsterdam Noord of op de bruisende Zuidas!

Indeling
Eerste verdieping: entree, meterkast, hal. Toilet met douche en wastafelmeubel. Aan de voorzijde de woonkamer met drie ramen breed aan de gracht! Aan de achterzijde de slaap-/ eetkamer met een balkon en de keuken in de uitbouw. Op de derde verdieping bevinden zich een ruime zolderkamer en het dakterras (het dakterras is uitsluitend gedoogd in de vereniging). Verwarming middels gaskachels en warm water middels een geiser.

Kortom, een prachtig, praktisch appartement op een heerlijke locatie te midden van alles wat de stad zo leuk maakt.

De Vereniging van Eigenaren
De woning maakt deel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren. De servicekosten bedragen € 98,- per maand.

Bijzonderheden
- Fantastische locatie aan de rustige gracht;
- Karakteristiek pand waarvan de fundering is vernieuwd;
- Woonoppervlakte van circa 46 m² exclusief de zolderkamer van 5 m²;
- De woning is verzorgd maar dient intern te worden gemoderniseerd;
- Dakterras van circa 10 m² (gedoogsituatie binnen de VVE);
- De woning ligt op eigen grond;
- Ouderdomsclausule en asbestclausule zijn van toepassing gezien het bouwjaar;
- Notariskeuze voor koper mits er gebruik wordt gemaakt van het Model Ring Amsterdam bij een Amsterdams Notariskantoor;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

English summary
Spectacular two-room apartment on a fantastic location in het heart of Amsterdam with a balcony, storage in the attic and a roof terrace, a luxurious kitchen and bathroom. The city is within reach, in less than five minutes you are on Dam Square or at the office on the Zuidas. Living in the heart of Amsterdam, living in a spectacular location one of the most historic and lively districts of Amsterdam and optimally accessible.

Details

Postcode
1011 CZ
Type
Foto
Prijs
€ 349.000 kosten koper
Status
Verkocht kosten koper
Aantal kamers
2
Woonoppervlakte
46 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
ja
Garage
Geen garage
Bouwjaar

Foto’s

Route

Contact

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05