Overzicht


[English summary below] Goed onderhouden hoekwoning met eigen parkeerplaats en een zonnige tuin in het populaire Amstelveen Westwijk. De woning heeft een royale woonkamer, drie (voorheen vier) slaapkamers en aan de voorzijde een voortuin met opstelplaats voor de auto.

De woning ligt in een prettige, rustige en brede straat, op loopafstand van winkelcentrum 'Westwijkplein' en het openbaar vervoer richting Schiphol Zuid en Amsterdam Zuid WTC. Het Stadshart Amstelveen is op fietsafstand, evenals het Amsterdamse bos en diverse sportvoorzieningen. Ruimte en rust hadden bij de bouw van Westwijk hoge prioriteit, waardoor doorgaand verkeer binnen de wijk maar beperkt mogelijk is. Ook uitvalswegen als de Beneluxbaan, N201 en A9/A4/A10 zijn snel en makkelijk bereikbaar. Een prettige combinatie van alle voorziening nabij in een groene en waterrijke woonomgeving.

Indeling:
Begane grond: Ruime voortuin met eigen opstelplaats voor de auto. Entree, hal met meterkast, garderobe en trapopgang. Toilet met fonteintje, tuingerichte woonkamer met open keuken aan de voorzijde. De open keuken heeft een U-opstelling en is voorzien van diverse apparatuur waaronder een vaatwasser. De diepe tuin is ook bereikbaar middels een zij- ingang, is gelegen op het zuidoosten en heeft een vrijstaande houten berging.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers en een badkamer. De hoofdslaapkamer is aan de tuinzijde en is heerlijk ruim, voorheen waren dit twee slaapkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel met meubel en een tweede toilet.

Tweede verdieping:
Op de zolderverdieping treft u de derde slaapkamer alsmede de overloop, hier bevindt zich de wasmachine aansluiting alsook de opstelling van de centrale verwarmingsketel.

Bijzonderheden:
- Hoekwoning met een woonoppervlakte van circa 109 m²;
- Perceeloppervlakte van 156 m²;
- Verzorgde keuken;
- Parkeerplaats op eigen terrein en in de straat is er voldoende parkeermogelijkheid;
- Drie slaapkamers, voorheen vier slaapkamers;
- Kindvriendelijke woonomgeving;
- De notariskeuze is aan de koper met dien verstande dat het een notaris zal zijn uit de regio Amsterdam/ Amstelveen.

English summary
A well maintained and modern corner house with southeast facing garden in the popular Amstelveen Westwijk. The house has a spacious living room, three bedrooms (previously four bedrooms) and a front garden with its own parking space for the car. The house is in a pleasant, quiet and wide street, within walking distance of shopping center 'Westwijkplein' and public transport.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Details

Postcode
1187 KE
Type
Foto
Prijs
€ 425.000 kosten koper
Status
Verkocht kosten koper
Aantal kamers
4
Woonoppervlakte
109 m²
Grondoppervlakte
150 m²
Tuin
Achtertuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Parkeerplaats
Bouwjaar
1993

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05