Park Quatrebras Badhoevedorp

Overzicht


De bouw van Park Quatrebras in Badhoevedorp is gestart!

Momenteel zijn er nog enkele bouwnummers beschikbaar. Wilt u weten welke dit zijn neemt u dan contact op met een van de verkopende makelaars of kijkt u op de project website. Hier vindt u het actuele aanbod.

Na vele jaren van voorbereiding is AM gestart met de verkoop van de eerste woningen in Park Quatrebras in Badhoevedorp.
Op de project website kunt u lezen wat Badhoevedorp zo aantrekkelijk maakt als dorp om te wonen en welke bouwnummers er momenteel beschikbaar zijn! Badhoevedorp zal zich de komende tijd verder kunnen ontwikkelen nu de aloude A9 het dorp niet meer doorsnijdt. De vrijkomende ruimte wordt gebruikt om Badhoevedorp als woonlocatie nog aantrekkelijker te maken. De ligging, bereikbaarheid, het groen  en de aanwezigheid van (sport)voorzieningen zijn de veel genoemde pluspunten van het dorp, gelegen in de luwte van Amsterdam.

Park Quatrebras wordt een ontspannen, groen woongebied - een fijne, parkachtige omgeving - vlakbij de dorpskern. Het idee is: wakker worden met fluitende vogels, genieten van de zon in eigen tuin, kinderen op de fiets naar school en wandelen in het park. Het stedenbouwkundig ontwerp voorziet in veel mooie details en accenten: een brede, groene laan als toegangsweg, een groene brink, rondlopende straten, met veel grote aangeplante bomen en grote tuinen, zodat het gevoel van wonen in een park gelijk voelbaar is. En dat allemaal rondom het wandelpark met kinderboerderij, school, dorpshuis en tennisbanen.

Ga naar de projectwebsite en lees er daar meer over! U kunt zich daar ook inschrijven als belangstellende en aangeven naar welke bouwnummers uw interesse uitgaat!

Foto’s

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05