Weespersluis Lanenrijk fase 1 B Weesp

Overzicht


40 Herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande landhuizen

Fase 1b van Lanenrijk bestaat uit 30 statige herenhuizen (waarvan 15 hoekwoningen), 2 vrijstaande landhuizen en 8 riante twee-onder-een-kapwoningen. De verschillende woningen liggen verspreid door het gebied. Sommige met de tuin aan het water, andere woningen met de voorzijde georiënteerd op het water. Altijd midden in het groen; groene hofjes of brede singels of lanen met groene perken en bomen in het midden.

Er zijn 3 typen herenhuizen: de Zomertaling, de Parelduiker en de Tuinfluiter. Van de twee-onder-een-kapwoningen zijn 3 verschillende types: de Jan van Gent, de Fuut en de IJsduiker. En er is een vrijstaand landhuis de Zilverreiger. Alle woningen hebben een eigen unieke gevel en verschijning, sommige met erkers met balkon er bovenop, andere met een zij-uitbouw met grote raampartijen. Geen woning is gelijk. Het onderscheid tussen de woningtypes zit in de woningdiepte, -breedte en de plafondhoogte. De woningen variëren van ca. 130 tot 242 m2.

De woningen hebben alle vloerverwarming, zonnepanelen op het dak, keramische dakpannen (tuile de nord) en parkeerplaatsen op eigen terrein of in het openbaar gebied. De woningen zijn goed geïsoleerd door drielaags glas, koel in zomer en lekker behaaglijk in winter. De woning wordt verkocht met een mooie kwalitatieve keuken en badkamer. Kies je deze liever zelf, dan kan dat ook.

Foto’s

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05