Klaasje Amstelveen

Overzicht


De verkoop is reeds gestart!

Klaasje: groen én centraal

Ten oosten van het sfeervolle Stadshart Amstelveen, op 5 minuten fietsafstand, realiseert ontwikkelcombinatie Klaasje Zevenster 57 nieuwbouwappartementen in 2 moderne woongebouwen. In Klaasje woon je in een groene, parkachtige omgeving, maar toch zeer centraal. De locatie is niet alleen goed bereikbaar, maar ligt ook ideaal ten opzichte van winkel-, sport- en recreatievoorzieningen.

Op de hoek van de Oranjebaan en de Camera Obscuralaan komen 5 appartementengebouwen met een uniforme, moderne uitstraling. Ontwikkelcombinatie Klaasje Zevenster ontwikkelt hier 2 gebouwen met koopappartementen, met respectievelijk 5 en 10 woonlagen. De moderne appartementengebouwen liggen in het groen en het binnenterrein wordt ingericht als centrale gezellige ontmoetingsplek met parkachtige sfeer. De appartementen variëren in oppervlakte van 95 tot 170 m2 en hebben minimaal één parkeerplaats ter beschikking in de ondergrondse parkeergarage.

De buurt wordt autoluw en je woont op loopafstand van de supermarkt. Met 5 minuten fietsen ben je in het gezellige Stadshart, waar je uitgebreid kunt winkelen. Tot slot liggen in de nabije omgeving recreatiegebieden zoals veenmeer De Poel, met aan de oever het bekende 2-sterrenrestaurant Aan de Poel.

In Amstelveen vind je de dynamiek terug in de vele stedelijke voorzieningen. De stad biedt een keur aan winkels, scholen, sportaccommodaties en culturele instellingen. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in het winkelcentrum op loopafstand.

Omdat Amstelveen in de metropoolregio Amsterdam ligt, liggen ook grootstedelijke voorzieningen binnen handbereik. Directe verbindingen van het openbaar vervoer brengen je snel in het centrum van Amsterdam. Met de fiets ben je er even snel. Ook Schiphol is gemakkelijk te bereiken.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Klaasje Zevenster en zich registreren als reservekandidaat? Vul je gegevens in op de projectwebsite.

Foto’s

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05