Westrijck Amstelveen

Overzicht


Westrijck omvat 28 luxe woningen in 3 verschillende typen (rijwoningen, 2-onder-een-kap woningen en een vrijstaande woning) woonoppervlakte van 130 m² - 190 m² op de rand van Westwijk. De prijzen vanaf € 490.000,-- v.o.n. Een locatie met volop voorzieningen in de buurt. O.a. scholen, kinderopvang, sportverenigingen, winkels en het Amsterdamse Bos. Interesse?

Amstelveen is de ultieme woonplek. Qua omvang en voorzieningen is het een middelgrote stad, maar wel een stad met internationale allure die alles biedt wat u zich maar kunt wensen. Natuur, architectuur, sport en recreatie, winkels, musea, scholen, zorgvoorzieningen en natuurlijk de nabijheid van Amsterdam. Amstelveen is uitstekend met bus en tram bereikbaar, de autosnelwegen en Schiphol zijn vlakbij en thuis kunt u voor de deur parkeren. Een plek om van te houden!

De structuur van Westwijk is gebaseerd op het vroegere polderlandschap. De lange en brede rechte singels volgen het patroon van de voormalige poldersloten. Het royale groen in de wijk biedt een 'natuurlijk' tegenwicht aan de bebouwing.

Wonen in een ruim huis met een eigen tuin in een buurt met veel voorzieningen. Goede bereikbaarheid van een stadse omgeving via snelwegen en het openbaar vervoer. Maar toch in een ruim opgezette buurt met een eigen identiteit. Dit is wonen in Westrijck.

U zit binnen enkele minuten op de grote uitvalswegen of kunt snel picknicken in het Amsterdamse bos. Een winkelcentrum, basisscholen en een kinderdagverblijf. Het is allemaal vlakbij.

DAT IS HET MOOIE VAN 'WESTRIJCK' in WESTWIJK

Kenmerken:

- 28 luxe woningen in drie typen
- Van 130 m² - 190 m² woonoppervlakte
- Percelen van 128 m² - 394 m²
- Gelegen op de westrand van Westwijk
- Winkelcentrum Westwijk op loopafstand
- Basisschool om de hoek
- Kinderdagverblijf op 7 minuten fietsen
- Sportfaciliteiten op 7 minuten fietsen
- Met de auto in 10 minuten in Stadshart Amstelveen
- Binnen 5 minuten op de snelweg A9
- 10 minuten met de auto naar Schiphol
- Vlakbij Amsterdamse bos, winkelcentrum en scholen
- Uitvalswegen naar Amsterdam, Haarlem en Utrecht
- Goede busverbindingen naar Schiphol en Amsterdam

Omgeving


Amstelveen is de ultieme woonplek. Qua omvang en voorzieningen is het een middelgrote stad, maar wel een stad met internationale allure die alles biedt wat u zich maar kunt wensen. Natuur, architectuur, sport en recreatie, winkels, musea, scholen, zorgvoorzieningen en natuurlijk de nabijheid van Amsterdam. Amstelveen is uitstekend met bus en tram bereikbaar, de autosnelwegen en Schiphol zijn vlakbij en thuis kunt u voor de deur parkeren. Een plek om van te houden

Foto’s

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05