Overzicht

Wat een prachtige twee-onder-één-kapwoning! De Dahlia biedt maar liefst 175 m2 woonoppervlak en beschikt over een riante berging waar bijna alles in past dankzij de dubbele openslaande deuren.

Indeling
De entree is aan de zijkant van de woning en vanuit de ruime hal is via dubbele deuren de keuken aan de voorzijde bereikbaar en de woonkamer aan de achterzijde van de woning. Vanuit de hal kun je ook naar de eerste verdieping waar je de beschikking hebt over vier slaapkamers, , een separaat toilet en een ruime, complete badkamer. Tot slot is er op de tweede verdieping nog een slaapkamer, een afgesloten technische ruimte en een vliering. De heerlijke achtertuin ibereikbaar via openslaande deuren vanuit de woonkamer maakt het plaatje compleet.

Makkelijk parkeren
Het is prettig en ontspannen thuiskomen, ook met de auto. Twee auto’s parkeren doe je immers op je eigen kavel.

Mogelijkheden
Wil je liever de keuken aan de achterzijde van de woning, een ruimere badkamer of een slaapkamer met een inloopkast? De plattegrond is slechts een suggestie, er is nog veel meer mogelijk.

Duurzaam wonen (BENG2=0)
Alle woningen in Quartier III zijn gasloos en uitgerust met een bodemwarmtepomp voor vloerverwarming en -koeling. De zonnepanelen op het dak dragen in hoge mate bij aan de gebouwgebonden energiebehoefte. Dit scheelt aanzienlijk in de energiekosten.

Details

Postcode
1171 HZ
Type
Foto
Prijs
€ 895.000 vrij op naam
Status
Onder optie
Aantal kamers
7
Woonoppervlakte
175 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Achtertuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar
2022

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345
E info@lunshof.nl

Lunshof Amsterdam

Keizersgracht 555
1017 DR Amsterdam
T 020 575 55 05
E makelaardij@lunshof.nl