Overzicht


[English summary below]
Gemeubileerd, luxe driekamer hoekappartement op een fantastische plek in de Pijp met een loggia, een luxe keuken, fraaie badkamer, een prachtige vloer en strakke wanden welke deel uitmaakt van een in 2016 opgeleverd nieuwbouwcomplex (met lift) boven de metrohalte De Pijp. De stad is binnen handbereik, in nog geen vijf minuten staat u op de Dam of op kantoor aan de Zuidas.

Omgeving
Wonen in het hart van de Pijp. Wonen in een gloednieuw appartement met de Albert Cuypmarkt aan uw voeten. Alle voordelen van moderne nieuwbouw midden in één van de meest historische en levendigste wijken van Amsterdam en optimaal bereikbaar.
Op de hoek van de Ferdinand Bolstraat met de Ceintuurbaan woont u boven de entree van het nieuwe metrostation De Pijp. De dynamiek van de stad maar niets inleveren op het gebied van wooncomfort, luxe en bereikbaarheid. Dit appartement voldoet aan de modernste eisen op het gebied van duurzaamheid, geluidsisolatie, veiligheid en de afwerking is van een bijzonder hoog niveau.

Indeling
Tweede verdieping: Met de lift bereikt u de woonverdieping, entree, hal met videofoon, toilet (zwevend) en een berging met plaats voor de CV-ketel. Luxe open keuken met diverse Miele en Gaggenau inbouwapparatuur, tweede berging met plaats voor de wasmachine en droger. Ruime living aan de voorzijde met grote ramen. Door de breedte en de hoekligging heeft u een schitterend uitzicht over de kruising Centuurbaan, Ferdinand Bolstraat. Op de vloer ligt een eiken parket en de living is aan de zonzijde gesitueerd! Centraal in de ruimte bevindt zich de loggia met harmonicapuien. Overloop met vaste kast, twee ruime slaapkamers. Badkamer met luxe meubel en inloopdouche. Het geheel wordt verwarmd middels vloerverwarming.

Bijzonderheden:
- Luxe nieuwbouw in het hart van de Pijp;
- Fantastisch bereikbaar, u woont boven de metrohalte De Pijp;
- Woonoppervlak circa 107 m²;
- Luxe keuken en sanitair;
- De huurprijs is inclusief servicekosten, kabel en internet, maar exclusief de kosten van elektra, verwarming en water;
- Borg; twee maanden huur.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

[English summary]

Furnished, luxury three-room corner apartment in a fantastic location in the Pijp with a loggia, a luxurious kitchen, nice bathroom, a beautiful floor located in a new complex (with elevator) built in 2016 above the De Pijp metro stop. The whole city is within reach, in less than five minutes you are on Dam Square or at the office on the Zuidas.

Surroundings
Living in the heart of the Pijp, living in a brand new apartment with the Albert Cuyp market at your feet. All the advantages of modern new construction in the middle of one of the most historic and lively districts of Amsterdam and optimally accessible.
On the corner of the Ferdinand Bolstraat with the Ceintuurbaan you live above the entrance of the new metro station De Pijp. The rental price includes service costs, cable and internet but excluding the costs of electricity, heating and water. Deposit; two months rent.

Details

Postcode
1072 LR
Type
Foto
Prijs
€ 2.950 per maand
Status
Verhuurd per maand
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
107 m²
Grondoppervlakte
Tuin
Geen tuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Geen garage
Bouwjaar
2016

Foto’s

Route

Contact

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05