Overzicht


Deze zeer fraai vormgegeven, semi-vrijstaande villa met royale ronde erker, serre aan de tuin en een tuin aan het water is gelegen in de Amstelveen Westwijk. De villa is tevens vergroot door het bij de woning trekken van de garage (nu een ideale werkkamer) en in 2005 is de nok verhoogd met een dakterras en twee ruime slaapkamers als resultaat. Er is een zeer royale woonkamer met een serre naar de achtertuin, een ruime woonkeuken, een bijkeuken, vier slaapkamers, een royale badkamer en veel bergruimte.

De villa
De woonoppervlakte bedraagt circa 216 m² en het is gebouwd in 1993, in 2005 is aan de tuinzijde een heerlijk ruime, lichte serre aangebouwd, is de keuken vernieuwd en zijn fraaie Afzelia visgraat parketvloeren gelegd. Daarbij is in 2005 de nok verhoogd met als resultaat een volwaardige tweede verdieping bestaande uit twee heerlijke ruime kamers, een dakterras en een bergvliering. In 2015 is de badkamer vernieuwd met een ligbad, dubbele wastafel, douche, luxe Grohe kranen en vloerverwarming. De heerlijk brede en zonnige tuin is gelegen aan water en u heeft een eigen steiger.

De ligging
Gelegen in een rustige en kindvriendelijke omgeving. Diverse faciliteiten zoals scholen, winkelcentrum Westwijkplein en openbaar vervoer (bus en metro) zijn op loopafstand.

Indeling
begane grond: entree/tochtportaal met garderobe mogelijkheid, hal, toilet, ruime opgang naar eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. Riante woonkamer met ronde erker aan de voorzijde, half open keuken aan de tuinzijde. De U-vormige keuken met veel kastruimte is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, Boretti fornuis met dubbel oven en een apothekerskast.
Er is een extra kamer gecreëerd aan de voorzijde. Deze kan als studeer-/ of werkkamer gebruikt kan worden. De living is verruimd met een fraaie bijna volledig glazen serre met een dubbel deur naar de tuin. De ruime achtertuin is gelegen op het westen en heeft een achterom en een houten schuur, u beschikt over een eigen steiger aan het water.
Eerste verdieping
Overloop geeft toegang tot de 2 ruime slaapkamers. Er is een aparte wasmachine-/ droogruimte van circa 4 m² waar tevens de toegang naar de badkamer. In 2015 is de badkamer vernieuwd met een ligbad, dubbele wastafel, douche, luxe Grohe kranen en vloerverwarming.
Tweede verdieping
Daarbij is in 2005 de nok verhoogd met als resultaat een volwaardige tweede verdieping bestaande uit twee heerlijke ruime kamers, een dakterras en een bergvliering.

Bijzonderheden:
- Grote ronde erker aan de voorzijde;
- Heerlijk lichte serre aan de tuinzijde;
- Ruime achtertuin op het westen;
- Woonoppervlak circa 216 m²;
- Bouwjaar 1993;
- Nokverhoging en serre zijn van 2005;
- Werken/kantoor aan huis;
- Oplevering in overleg (kan spoedig);
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amsterdam/ Amstelveen dient te zijn en er een koopovereenkomst door de notaris wordt opgesteld conform het model Ring Amsterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Details

Postcode
1187 LH
Type
Plattegronden
Prijs
€ 1.025.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aantal kamers
7
Woonoppervlakte
216 m²
Grondoppervlakte
389 m²
Tuin
Achtertuin
Dakterras
nee
Balkon
nee
Garage
Parkeerplaats
Bouwjaar
1993

Foto’s

Route

Contact

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 83 45
info@lunshof.nl

Deel dit object via

Lunshof Amstelveen

Keizer Karelweg 342
1181 RJ Amstelveen
T 020 345 8 345

Lunshof Amsterdam

Johannes Verhulststraat 63
1071 MT Amsterdam
T 020 575 55 05